Första dagen själv

Idag var första dagen själv med Theo. Rasmus är hos sin pappa denna vecka så jag börjar med en vecka själv med Theo. Känns lite skönt  att mjukstarta så samtidigt som jag saknar Rasmus någe fruktansvärt.
Hoppas hitta lite rutiner under veckan här som gör det lite enklare att få det att fungera sen när Rasmus kommer nästa vecka :-)

Idag for vi till Gävle för hörselkollen som är rutingrej på nyfödda. Men eftersom vi gick hem så tidigt från BB så hann vi inte med besöket där utan jag var tvungen att åka in idag och göra det. Öppen mottagning mellan 13-15.45 på måndagar är det.
Startade från Gävle vid 13. Fick stanna två ggr efter vägen och trösta honom eftersom han uppenbarligen AVSKYR att åka bil. Var framme på parkeringen vid 13.50 taget. Fick i honom i vagnen och hann lagom komma in på sjukhuset innan han ilsknade ur igen och började gallskrika. Stod i hisshallen och försökte trösta honom. Efter mycket bärande och vyssande så somnade han äntligen så jag kunde lägga ner honom i vagnen igen. Han lagom in på hörcentralen i väntrummet när han återigen vaknade och skrek. Fick ge honom mat och han somnade igen. Fick komma in och göra hörseltestet och hann komma ut i väntraummet igen när han vaknade och skrek.
Fick honom att somna igen och nu! nu äntligen verkade han sova lite tyngre. Nu var alltså kl 15.00 och själva hörtestet tog inte mer än 5 minuter. Så ni kan ju tänka er resan in till Gävle sjukhus för att göra ett test på 5 minuter. Kändes inte riktigt värt det just då.......

Så när han äntligen sov så tog jag en glass på SOS kiosken och en kort promenad så han fick sova en stund iallafall. 15.30 åkte vi hemåt och KORS I TAKET! Han sov hela vägen hem fram till furuviksparken när han vaknade och upptäckte till sin fasa att han ju satt i en bil!! Oooooch började skrika.

I det stora hela så har första dagen själva gått jättebra :-)

På fredag blir det en heldag själv. Peter ska ut med jobbet på kvällen. Och det vet man ju hur dom tillställningarna brukar sluta..... Eje och Carina! Om ni ska komma och hämta datorn gör det på lördag och gärna på förmiddagen ;-) hehehe



Kommentarer
Postat av: Petra

Bjud dit Maria eller nån på tjejkväll när mannen är borta! :) Jag hade gärna kommit och gjort dig och Theo sällskap.

2009-06-30 @ 08:18:11
URL: http://pbjelke.blogg.se/
Postat av: Evelina

Jag vill komma och hälsa på någon dag, om det går för sig! Måste dock ha lite vägbeskrivning. :) Nästa vecka kanske.. Jag hör av mig! Kram kram

2009-06-30 @ 14:00:21
URL: http://schme.blogg.se/
Postat av: Sofi

Ett tips som funkade på Salomon, som också var en ängel på dagarna men missnöjd på kvällen, var att samla upp spillmjölk under dagen för att kunna trycka i honom en extra flaska på kvällen. Förrmiddagsmjölken är visst lite fetare och mättar bättre.



Det låter i alla fall som att ni har det bra - härligt!

2009-06-30 @ 20:48:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0