Rapport nr2 från Kolbäck

Natten har varit ovanligt bra! Är helt förvånad. Men å andra sidan sov han jättebra sist han var i kolbäck oxå.
Han somnade runt 20. vaknade till en stund vid 21 men somnade om efter lite vaggning.
Sen sov han helt tyst och stilla ändra fram till 2 på natten. SYND bara att mamma Kristin aldrig kan slappna av.
Jag vaknade flera ggr och kollade på honom och kollade klockan och undrade om han inte tänkte vakna snart.... Hmm...
Vid 2 började han iallafall böka och fick komma över till min säng och ammas. Han somnade om bredvid mig. Men NUSÅ började det vanliga stöket och böket. Men till slut kunde även mamma somna iallafall. Nästa gång han vaknade var kl 5.30 :-O OJ va bra han sover tänkte jag :-) Ammades igen och somnade om igen för att vakna vid 6.40 nästa gång. Nu fick han lite välling i sängen. Vi somnade om båda två och sov till 8.30 :-D LYX!
Ska nog boa här flera gånger tror jag :-P hehe

Iallafall så har vi inte hunnit göra så mycket idag än. Theo har lekt och härjat som vanligt. Krypit omkring och haft sig. Han verkar ha funnit sig i sina nya kunskaper nu och är precis överallt på golvet :-D Nöjd verkar han :-)
Sen tog vi oss en liten promenad i solen och han somnade som vanligt som en stock i vagnen. Det var alltså kl 12:40 idag. Nu är kl 15:00!!! Han gillar verkligen den där vagnen..... Synd att man inte kan sova själv då bara...

När Theo har vaknat och fått ny blöja och mat så ska vi bege oss hem till Jenny för att träffa Maja och tvillingarna Linn och Sanna. Man måste ju passa på när man är här.


Saknar dig mitt hjärta därhemma!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0