Ett ord: SJUKT!!!

Så har Allsvenskan startat och det med buller och bång från Sätras sida.
Den här helgen skulle bli lite pusslande med spelare så på fredagen reste coach Anders ned till Faköping med gänget: Mirre, Lisa, Sofi, Carin, Lillen, Elin och Maria. Själv var jag hemma den första matchen eftersom Rasmus fyllde 5 år på lördagen och vi skulle ha kalas för dom. Och Maria skulle ta tåget hem igen lördag kväll för att åka vidare till Thailand söndag.

Matchen startade kl 16.00 och jag följde varenda sekund på hotline. Jag var så nervös så jag mådde illa...
Döm om min förvåning när Sätra snabbt tog ledningen och höll i den!! Matchen slutade 3-0 till Sätra. Chockad satt jag och gapade hemma i soffan och fattade knappt vad som hade hänt. Miljoner frågor snurrade i huvudet. Jag var tvungen å ringa på en gång till Anders och få en rapport.  Referat från matchen i tidningen går att läsa här.
Tjejerna var HELT överlyckliga och jag kan tänka mig hur mycket som skreks direkt efter matchen.
Gissa om jag var laddad nu när jag skulle åka och spela på söndagen. Jag stod och hoppade hemma i vardagsrummet, så sugen var jag på att spela :)

Så innan jag, mamma och pappa startade resan mot Västerås så stannade vi till på McDonalds söder här i Gävle och köpte ett BigMac mål för jag var så hungrig. Dom andra åt inget förutom lite strips.
Senare framåt kvällen började jag få ont i magen. Och på natten började kräkmaraton..... :( Mellan 1-6 på natten kräktes jag säkert en 9 gånger..... Matförgiftad av en kall bigmacburgare... fy fan :( Jag kunde knappt tro det var sant och räknade timmarna jag hade på mig att bli bättre efter varje gång jag kräkts.
När jag vaknade vid 8 på morgonen mådde jag inte illa längre iallafall men däremot grymt törstig. Det kändes som jag hade en öken i munnen. Men vågade inte dricka.... Jag tog en tre klunkar vatten och avvaktade. 1 timma senare om även det upp. :( Jag började inse att det inte skulle funka att åka och spela. Och kl började närma sig 9 när vi var tvugna att åka från Kolbäck för att hinna till Jönköping i tid. Men efter att ha ätit en yoghurt och druckit lite mer vatten och fått behålla det beslutade jag att jag ville chansa. Jag hade ju ändå 5 timmar på mig att bli bättre. Så vi drog iväg.

Ett bra beslut :D För när det var dags för match mådde jag faktiskt mycket bättre. Då hade jag fått i mig ännu lite mer vatten och yoghurt.

Tyvärr fanns inte mycket krafter under matchen. Det kändes som att en sten låg emot hjärtat hela matchen.. och då är inte 5 set det man önskar sig mest kanske. Men jävlaranamma tänkte jag!! Jag ska klara den här matchen, Efteråt skiter jag i hur jag mår.

Hela matchen kändes lite lojt från alla håll. Men jäklar vad vi kämpade tillsammans allihopa. Vi har verkligen viljan!
En sån vilja att alla ger precis allt dom har kvar i kroppen för att knyta ihop säcken. Vi är ett samspelt lag som har samma kämpargläde allihopa. Viktigast av allt är att vi har kul ihop och alltid stöttar varandra hela matcherna igenom. Vår styrka! Vi vann även söndagens match med 3-2. Så efter en lyckad helg ligger vi nu på delad första plats med tierp i allsvenskan.

Nästa helg väntar derby på lördagen mot Tierp och på söndag Bromma. Förmodligen kommer en del sponsorer att komma och titta och det coolaste av allt. Sofi har fixat så attStisse, Redaktionschefen för Gävle nyhetsbyrå kommer på lördag och tittar.

Allt det här är så SJUUUUKT!! :D

Jag är så grymt stolt att få spela med er tjejer!!


Kommentarer
Postat av: Sofi

Brrrrr, jag ryser när jag läser.
Kommer det att vara så här olidligt pirrigt varenda vecka ända till mars nu?

2008-01-14 @ 14:41:00
Postat av: Mirre

Världen känns som lite konstig nu... allt som inte har med volleyboll att göra ligger långt långt borta..

2008-01-14 @ 14:47:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0