Träning, bowling, Helt Enkelt och PARTY!

Så såg lördagens agenda ut. Fullsmackad med andra ord. Fast jag hade kanska inte räknat med att det skulle bli riktigt så tajt.....  Lördagen började lugnt och stilla hemma hos Peter i ytter harnäs. Softing i soffan framför tv:n med lite frulle. Pratade lite lätt med Lisa på msn om när vi skulle träffas och träna. kl 13 träffades vi i Polhems lilla hall och körde anfallsträning i två timmar. GOSSE va slut jag va efteråt.... *puh* men kul som fasen och VÄLDIGT nyttigt.
Efter det åkte vi förbi Maggis och käkade lite lätt. Under tiden vi åt kastade vi en skymt på klockan. AHHH!! om 20 minuter ska vi vara på bowlingen nere på stan!! Jag tror aldrig jag duschat och gjort mig klar så fort nånsin förut.
PRICK 16.00 ringde Marcus. "Jaja jag veeet att vi är sena" svarade jag. Och han bara skrattade.
10 minuter senare stod vi nere i hallen. Med tanke på hur länge sen det var man spelade så gick det faktiskt rätt så bra. Okej... jag kom aldrig över 100 poäng men vaddå..... Jag va ju inte sist iallafall :P
Efter det begav jag, Peter, Marcus och Maria oss iväg till Church Street. Kl var då alltså 17.30 och stället öppnar kl 17 på kvällarna. När vi kommer in får vi höra att det är 1 timmas väntetid. :S Hmm..... Det sket sig.
Så vi tog Helt Enkelt istället. När vi kliver in där får vi höra att det är bokat överallt.
"Men vi har jättebråttom så vi äter fort" Säger vi. Och dom lyckas ordna fram ett bord till oss. Jätteschysst tycker jag :)
Kl 19.00 kliver vi in i min lägehet och det är alltså här festen ska vara. Ännu en gång fort som fasen gör jag iordning mig för fest. Vid 20 taget börjat folket komma och partyt kan börja!!
En ovanligt lugn fest kan man säga såhär i efterhand.... Undra om alla kanske va lite trötta... :P
Inga skandaler och ingen som stack ut någe speciellt den här gången. Bara en kul fest och en kul kväll.
Tack och lov ingen bakfylla heller förutom lite trötthet.

Bilder från kvällen kommer snart

Nu, ännu en måndag och tillbaka till verkligheten. Den här spellediga helgen gick verkligen fort. Nu sätter det igång igen. Tisdag, torsdag och fredag träning. Och på lördag väntar bortamatch mot Sundsvall.
FAN VA KUL!!!!!! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0