Sådärja, då va den träningen bortsupen

Så är då cityfesten förbi och över för detta år. Och som alltid regnade det nästan hela cityfesten sånär som på små stunder här och där.
Och efter förra helgens drinkparty kan man tro att vissa skulle ha lärt sig. Två sjuttisar bacardi, trasig mixer och en hulkande Peter med orden "jag ska aldrig mer dricka" ekandes nerifrån toalettstolen. Men icke!
Fredag och fjärran höjderfesten hägrade. Det skulle ha startat kl 17.30 men eftersom vädret var ostabilt så ställdes både grillning och beachspelande in. Men efter lite sms:ande kom jag, Peter, Tompa och Björn överrens om att vi ändå skulle lira en stund. Vilket chock vi fick när vi kom till fjärran höjder och planerna var som två stora lerhål bara.
Själv gjorde jag några tappra försök till spel men gav rätt snabbt upp. Medan Peter (som redan då hade HÄLLT i sig tre starköl) Björn och Tompa spelade en stund till.
Väl inne på fjärran badades, dracks, bubblades och sing starades det ända fram till 24 snåret när vi begav oss ut på stan. Jag har nog aldrig varit så snygg som den kvällen tror jag. Nyduschad, eftersvettandes, rödmosig halvsminkad och inte att tala om håret som såg ut som ett skatbo ungefär efter det torkat.... :S
Men kul hade vi iallafall när vi väl efter mycket om och men tog oss in på HB.
Och Peter då som inte skulle dricka så mycket.... blev en och en annan öl kan jag säga.
Men som ett skänk från ovan satt han ändå där lördag morgon och åt frulle. Knäppte händerna, tittade uppåt och sa "Tack gud för att jag mår bra idag". Ganska tappert ändå... Jag tror inte jag skulle gett mig in på en tvådagars redan helgen efter en sån där toalettresa.... hehe

Lördag: ÖSTE ner regn... trött som få gick jag och la mig för att vila en sväng vid 17 snåret. Vaknade 18.30 och insåg att vi ju skulle iväg på fest snart. Jag hade LÄTT kunna legat kvar och kollat på film resten av kvällen. Hade ingen vidare lust alls att gå ut, än mindre att dricka.
Men, tapper som man är så drog man sig upp och gjorde iordning sig. Den här kvällen landade vi hemma hos Björkman där det bjöds på tilltugg och bjudsprit. Drinkblandning efter eget behag. Vilket vi såklart utnyttjade =)
Jag och Johan blandade en lite VÄL starkt första drink till Sofie. Den fick spädas ut en två-tre gånger innan den va drickbar. Men det kanske va tack vare den det andra gick i lite lättare sen ;-) hehe
Ner på stan och in på HB igen. Johan och Peter tröttnade fort och gick till donken. Medan jag och Sofie rumlade runt på dansgolvet tills det var dags att stega iväg till bussen.
Jag har aldrig sett så många skutskärs bor i hela mitt liv tror jag... Tre bussar gick mot det hållet och det var smockat på alla bussar.
En kille höll på att bli av med sin mobiltelefon när han försökte forcera sig förbi en trött och irriterad Peter... BIG misstake. Går inte in på vidare detaljer där.... hehe

Söndagen spenderades i ryggläge i soffan. Pizza och tv, kan inte bli bättre än så.
Ångesten började komma smygandes över att börja jobba igen på måndag. *suck*
Nästa år måste jag ta semester en vecka till..... usch


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0