Mitt erkännande....

Okej... jag vet inte om jag är redo igentligen. Men det känns som detta är något jag måste göra för att komma framåt. Det känns konstigt.... men det är såhär det är iallafall. Korten på bordet..... Jag är medveten medial och andlig.
Jupp, så är det iallafall. Och innan folk får för sig att jag är ett medium och kan se döda osv så STOPP OCH BELÄGG and hooold your horses :-) Det är en viss skillnad mellan att vara medial och att vara ett medium.
 
Vilket beskrivs VÄLDIGT bra i min mentor Malin Strands blogg. http://malinsmyshorna.blogspot.se/
Men i det stora hela såhär:
 

Medial
förmåga att kunna känna in subtila energier från källor man inte alltid kan hänvisa till.

Att vara medial är en medfödd egenskap hos alla människor och där ingår t.ex, intuition, telepati, empati, ja känslighet av olika slag.

Vi är automatiskt mediala i vardagen och det är den mediala sidan utav oss som "vet vem det är som ringer"

Att vara medial är ingen talang i sig men det går att träna upp sin medialitet men man kan vara mer eller mindre talangfull som i allt annat.

 

Medium: en mellanlänk, en länk mellan den källa man säger dig förmedla. Att agera som medium är när man t.ex berättar för andra vad man ser, känner och upplever.

Man kan förmedla från de döda, från astralplanet, änglar, guider, småfolket, devor, naturen, sitt Högre Jag, från andra planeter, tidigare liv mm  

Man behöver inte vara särskilt andlig för att agera medium eller använda sin medialitet.

 

Andligheten är något som är förknippat med människans längtan efter ett högre medvetande, en mening med livet. Att söka sig till olika filosofier för att hitta hjälp och svar och det behövs inget medium för det.

Taget från Thomas Wallenbergs sida: http://thomaswallenberg.se

 

Det här erkännandet ska bli väldigt kul att se hur folk reagerar på faktiskt. Jag hoppas ju att mina nära och kära som jag bryr mig om kommer att finnas kvar vid min sida. Även om man inte erkänner det jag tror på eller gör. Jag kommer aldrig att försöka pracka på någon det jag tror eller gör. Utan detta är bara den jag är. Och hoppas som sagt att alla jag håller kär fortfarande vill kännas vid mig :-) Om inte, så var det ändå inte någon som brydde sig om mig på riktigt. Och då antar jag att det ändå inte var någon förlust.

 

 

Är man intresserad får man jättegärna fråga :-) Men snälla, fråga seriöst och inte för att försöka dumförklara mig. För jag står rätt stadigt i mina skor just nu så det spelar ingen roll vad någon säger. This is me. Så gilla mig eller hata mig, men ge dig inte på att dumförklara eller försöka ändra på mig. Capice!? Gött :-) Klargöras ska att det här med Gud vet jag inte riktigt... och jag är inte kristen. Detta är något annat. Så blanda inte ihop det heller tack :-)

 

 

Och, jag vet inte riktigt hur min mediala sida kommer att utvecklas i framtiden. Men jag kommer att börja en kurs i slutet av februari och hoppet är att jag ska bli ett medium så småningom. Just för tillfället spår jag i tarotkort och det har gått jättebra. Vi får se vad jag ger mig på härnäst. Denna världen är underbar och härlig och full av kärlek :-)

 

Som sagt, this is me! :-) Kärlek och ljus!

 

Bilden är lånad från varnyavarld.ning.com

 


Kommentarer
Postat av: Marina

Äntligen har du klivit ut ur garderoben! Grattis och välkommen till klubben :) Namaste.

2013-02-12 @ 22:14:13
Postat av: Anonym

Japp äntligen. känns skönt :-)

2013-02-12 @ 22:32:54
Postat av: Malin S

ÄNTLIGEN! ;)

2013-02-13 @ 15:21:25
URL: http://malinsmyshorna.blogspot.com
Postat av: Cattis

Coolt! Hur har du kommit på detta? Vad är det för kurs? Jag har också "det" har haft hela mitt liv, bara det att jag stängt av när jag mått dåligt psykiskt och då inte orkat med. Har upplevt massa i mitt liv. Finns i min släkt, mammas sida. Vore kul att utveckla. Mig kan du ventilera med om du vill, de flesta förstår inte å tycker man e koko bara. Haha :P

2013-02-14 @ 09:58:57
Postat av: Kristin

Cattis: Japp, dom tycker ju det. hehe
Jag pratar gärna med dig om det :-) Det är skönt när man får ventilera sig som du säger :-)

2013-02-14 @ 13:33:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0