I Kålet

Kl 11.30 landade vi i Kolbäck. Theo sov väl fram till 11 iallafall så det var ju skönt för bådas skull. Han lessnar ju rätt fort på att bara sitta och åka bil..... En halvtimma gick rätt okej å underhålla honom även om han va bra less sista kilometrarna.

Dagarna går som vanligt asfort när vi är här. Det känns inte som man gör nått speciellt men poff så äre kväll. Så jag vet inte vad jag ska blogga igentligen....

Har installerat mamma och pappas nya dator och skärm. Installerat det mobila bredbandet och visat mammsen lite hur det fungerar.
Vi har tagit en liten promenad med vagnen. En sväng till kiosken och tippat på lotto. Planen är att vinna 131 miljoner dådårå. :-P  Skulle det hända blire en resa för hela släkten Ekdahl till typ västindien eller thailand i några veckor tycker jag :-P Så håll tummar och tår ;-)
Sen så har vi väl.... ja.. vad har vi gjort.. Theo har levt rövare härhemma. Ni vet, pillat på allt som går å pilla på. Rivit ut varenda låda och skåp som finns.... ptja.. i stort sett det mesta man inte får göra har han gjort.

Näsan kliar å rinner som fan. Jävla skitförkylning.... bläääää  Nä nu blire sängen. och imorrn äre jag som köper stödstrumpor!

//natti natt

Kommentarer
Postat av: Petra

du räknar mig som en i familjen va? ;)

2010-09-25 @ 09:40:57
URL: http://pbjelke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0