Ingen tid

Det är kul när man känner att man börjar greppa det man jobbar med lite bättre. Det svåra med det här jobbet är att precis när man tror att man börjar greppa allt så kommer det något nytt. Ååå så får man börja om lite igen. Men men, så är det :-)
 
Det har varit dåligt med tid till saker och ting nu. Mycket jobbande och donande med familjen. När man äntligen får sätta sig ner sent på kvällen så har jag ingen ork riktigt till annat. Därför har jag varit dålig på att höra av mig till mina nära och kära på sista tiden. Det kommer och går i vågor. Men hör jag inte av mig så vet ni att det är för att jag inte har någon tid, inte för att jag inte bryr mig. Jag bryr mig! Så ni vet :-)
 
Det ska bli väldigt skönt att få en hyfsat lugn helg framöver här. På lördag ska vi iväg och ta ett familjefoto på oss alla 5. Det har jag velat göra länge men inte fått arslet ur vagnen. Och nu stötte jag på en amatörfotograf som tar bilder väldigt billigt. Och då är det bara att passa på :-)
På söndagen ska jag på något väldigt spännande. Kul skare bli :-)
 
Nästa helg är det först lite familjekalas på lördagen för Agnes som fyller hela 2 år! Och senare på kvällen är det lite tjejfest :-) Skoj skoj skooooj å få träffa alla igen. Och höra vad alla haft för sig och vad som händer i deras liv :-)
Och däremellan jobb jobb och massor av jobb. Månaderna bara rullar iväg....  
 
 

Kommentarer
Postat av: Sofie

Så det är lördag som gäller om man vill uppvakta? Vad önskar hon sig? :)

2012-10-11 @ 15:29:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0