Det är mitt liv!

Det mest irriterande som finns måste vara folk som känner behov av att klanka ner på andra för att man inte tycker och tänker lika som dom. Iallafall tycker jag så.
 
Alla människor har inte samma åsikter. Så ÄR det bara. Och så kommer det ALLTID att vara. HUR mycket man än vill försöka pränta in sin egen åsikt i någon annans huvud så går det faktiskt inte ibland. För man har liksom sin egen tro på saker och ting. Och är man klar och fast med vad man tycker, ja då står man stabilt med båda fötterna förankrade i jorden. Och det gör jag just nu. För jag vet vad jag tycker och jag vet vad jag tror på.
Och jag tänker inte gömma mig och förneka det bara för att andra tycker det är löjligt, idiotiskt eller vad dom nu anser.
 
JAG tror på detta. Och det är MITT liv och mina val det handlar om. Sen kan jag inte för mitt LIV se vad det är för fel med att försöka se allt positivt och med kärlek. Vart finns felet i det? Sätt 10 frågetecken bakom det som Gunilla sa. hehe
 
Eftersom jag läst och sökt så intensivt om allting och från alla håll och kanter ett tag. Så har jag bestämt mig för att försöka lära mig en sak i taget nu. Därför börjar jag med tarot :-) Det tilltalar mig och jag känner mig otroligt exalterad över det :-)
 
 
Sonja Aldén – I denna stund
 
 

Kommentarer
Postat av: Kristinm N

Ibland klarar man det galant, men ibland är det svårt att inte reagera på vad andra människor säger och har för sig. För mig beror det på hur jag själv mår. Försöker gallra, sila och var selektiv i vad jag läser, tar åt mig av och väljer att tänka på.
Ser fram emot torsdag.

2012-12-11 @ 10:18:30
Postat av: Kristin

Kristinm är mitt nya smeknamn by the way.

2012-12-11 @ 10:19:07
Postat av: Eken

Att ha en egen åsikt är sunt och friskt. Men inte att trycka ner andra människor pga man inte tycker och tänker lika. Det är ju en stor skillnad.
Jag tycker inte du gör det Kristinm ;-)
Ses torsdag!

2012-12-11 @ 10:57:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0