Dåliga vibbar

Imorse när både jag och Peter vaknade och knappt klarade att ta oss ur sängen, samtidigt som man ser båda små kidsen så trötta så dom helst bara vill ligga i soffan. Då liksom bara skrek det i mig att vi alla borde stanna hemma så inget värre händer innan jul. Iallafall ta hem båda barnen och låta dom vara hemma.
Kände det starkt i hela kroppen :-/ Men hur gör man det utan att ruinera sig själv? Känns inte riktigt legitimt att vara hemma när barnen igentligen inte är sjuka utan bara trötta. Och om jag och Peter ska känna att det är okej att vara hemma behövs antingen magsjuka eller en rejäl feber. Envisa människor!! Ja jag vet.... Men vad gör man när man inte har råd?
 
Bara att bita i hop dom sista dagarna nu. Och sen turas om att vila så mycket som möjligt i helgen så hoppas jag det ordnar upp sig till julafton. Och för den delen vägrar jag klaga på min förkylning när jag vet att andra ligger hemma i vinterkräkan. Jag tar hellre den här förkylningen med feber på det flera gånger om än magsjukan. Urkas.... 
Man måste ha hopp! :-D Det ordnar sig alltid :-)
 
Iallafall! Idag väntar lunch med kära svärmor :-) Det ska bli mycket trevligt :-)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0