Healing

Igår kväll provade jag healing för första gången i hela mitt liv. Flera har sagt åt mig länge att jag borde iallafall prova på det. Så sagt och gjort :-)
 
Jag tog bilen och åkte iväg till Tierp. Möttes av en otroligt varm och lättsam Boel :-)
Jag fick kliva in i ett nedsläckt rum med tända ljus, rökelser och lugn å skön musik. Sedan fick jag en jättebra genomgång om vad som skulle hända. Och jag fick börja med att lägga mig på rygg och bli omstoppad med en skön filt. Allting startade med tre djupa andetag. Sedan började hon handpåläggningar från huvudet och ända ner till tårna. Det jag genast snappade upp var att det blev lite varmt på stället där hon höll händerna.
Men det jag reagerade på mest var när hon höll händerna strax ovanför mig vid bröstet. Så kändes det som att hon försökte dra ut något som verkligen segade och satt fast och inte alls ville släppa. En lite obehaglig känsla....
Men den släppte när hon tog bort händerna och bytte område. Samma känsla fick jag när jag sedan fick lägga mig på mage och hon höll händerna vid nacken. Hela behandligen var otroligt mjuk, skön och lugnande. Det är orden som kommer till mig först när jag vill beskriva allt.
 
När behandligen var klar kände jag mig lite skakig, på ett knepigt sätt.... kan inte beskriva det. Men inte obehagligt heller. Lite senare på kvällen blev jag ganska frusen och det kom en ganska rejäl huvudvärk. Och smärta i nacken. Det kändes ungefär som att jag precis varit hos en kiropraktor. Men förutom det en otroligt otroligt avslappnad känsla i hela kroppen. Det var verkligen länge sedan jag kände mig så avslappnad som igår kväll. Jätteskönt, för med det blev jag även trött.
Förutom några vanliga störningar att jag springer upp i början av natten. Så var natten lugn och skön och det känns som jag sovit ordentligt.
 
När jag vaknade imorse hade jag fortfarande lite difus huvudvärk och lite småont i nacken. Men inte lika farligt.
Nu på em har huvudvärken gett med sig. Och nacken känns lite men inte så farligt. däremot känner jag mig väldigt glad! Och pigg!
 
Jag vet som sagt inte alls vad som ska hända efter en healing behandling. Men det här är så jag kände igår och känner idag. Jag kommer absolut att fortsätta gå på detta och rekomenderar andra att göra det :-)
 

Kommentarer
Postat av: Mia

Så härligt att höra att du gillade det! :)

2012-08-23 @ 23:49:52
URL: http://lifeisalaugh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0