Tiden läker...

Vet inte om det stämmer faktiskt. Den klychan vill jag helst inte höra av någon. För tiden läker inte ett skit. Däremot kan den lindra det onda. Lite lite, steg för steg. Tills det inte gör lika ont lika ofta längre. Men ont, det kommer det nog alltid att göra.
Det börjar ta på krafterna att inte sova på nätterna och sedan vakna med den där tunga känslan i bröstet varje morgon. Och samtidigt ska livet rulla på i samma fart som tidigare.... Bara för att tiden stannar för mig så stannar den inte för alla andra. Det har man blivit smärtsamt påmind om. Man hasar sig upp varje morgon och tar tag i allt. Tar en titt i spegeln och sätter på masken med det stora leendet. Och så går man till jobbet och bara kör.
Livet går vidare. Ja, det gör ju det. Den stämmer och den kan faktiskt trösta ibland. Jag måste ändå se framåt. Jag har mina barn som behöver mig. Och jag tänker vara tacksam över livet så länge jag får vara i det.

Jag är ödmjukt tacksam för alla i min familj och alla underbara vänner jag har. Som finns vid min sida alltid.
Jag älskar er!


Min pappa finns inuti mig nu. Och jag kommer älska honom förevigt.




Kommentarer
Postat av: Blomman

Den där klyschan "tiden läker alla sår".



Det gör ont när man hör dom orden. I sin förtvivlade vilsna själ hör örat att man kommer att glömma sin nära och kära som går på andra okända marker.



Livet går vidare. Upp och ner. Hit och dit. Ibland på härsan och tvärsan.



Du har ett sår i hjärtat. Ett sår på platsen där navelsträngen satt. Den där navelsträngen fast tvärt om.



Tiden går. Du ser tillbaka. Kropp och själ är inte lika öm. Såret syns inte längre. Där finns en skorpa. Under sårskorpan finns ett ärr.



En dag i taget bleknar ärret. Du vågar se på det. Du vågar ta på det. Det är kraft. Det ger syrka.



Är det så "tiden läker alla sår"?

2012-04-25 @ 21:03:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0