Tröttis

Det är en rejält trött gosse vi har härhemma. Han går ju på dubbel penicillin så det är väl inte så konstigt antar jag... Men när han somnar i soffan före lunch som han gjorde idag är det oftast någe som är fel... Men vi får anta det beror på penicillinet. Sen att han nästan somnade i soffan ikväll med medan Peter gjorde iordning välling. Mmmm... vi får verkligen hoppas inget mer är på tok.

Lilla Agnes har varit rejält dålig idag. Har skrivit upp allt hon ätit idag och det slutade på 350 ml plus lite amning. Det är inte mycket på en hel dag. Och det har jag varit tvungen att tvinga i henne i stort sett. Först nu på kvällen åt hon 90 ml helt frivilligt innan hon somnade. och det var efter en alvedonsup.
Hon hostar rejält och slemmigt. Är så rosslig i andningen. Och har flera ggr idag haft problem med slem som satt sig så hon fått andnöd och blivit helt röd i ansiktet. :-( Sovit mestadels hela dagen och när hon varit vaken har hon varit ledsen och missnöjd. Det rinner i ögonen och näsan på henne. Stackars liten... :-(
Nu när hon skulle lägga sig andades hon korta intensiva och rossliga andetag... Tack å lov för andningslarm.
Imorgon är det dags för bvc besök. Väga och mäta och igentligen vaccin. Men det blir inget pga febern. Jag hoppas VERKLIGEN att idag var kulmen av det hela och att hon mår bättre imorgon. Men gör hon inte det kommer det skrikas rejält av en viss morsa på bvc imorrn om jag inte får som jag vill. Dvs ett RS test.
Ja.. vi får se helt enkelt.

MEN! Som en vännina påminde mig om idag. Det finns alltid dom som har det värre. Ibland behöver man en knäpp på näsan för att inse att man igentligen har det jävligt bra jämfört med andra. Även om det är tufft ibland.
När orken tryter så får man väl försöka tänka så antar jag....



Lite legobygge


lite till....


Lite däckning i soffan


Lite legobygge igen


Åhhh lite till....


Liten promenad


Å lite lek i sandlådan


Den osminkade sanningen! Mamma är trött, sliten och börjar seriöst se gammal ut!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0