Det ä fan inte vår!

Det är fan inte vår än iallafall. För imorse var det -11 grader härhemma. Blääää!!
1 mars och allt... enligt mig ska det faktiskt vara vår då. Inte en skymt av våren här inte.....
Ja nu är man skapligt otålig. Det har varit en fruktansvärt lång vinter. Även om jag för en gångs skull trivts rätt så bra med snön. Bättre än vanligt ändå.
Folk säger att det är en underbar årstid att få barn mitt på sommaren. Ja visst... kanske det. Men jag måste nog ändå säga att jag föredrar vintern. För på sommaren var det så sjukt varmt så det gick inte att vara ute med Theo när han föddes. vi satt inne nästan hela den sommaren....
Nu i vinter har vi varit ute nästan varje dag. för trots att det är -15 grader ute så går det superbra att packa in henne i overall och sen åkpåse så sover hon så gott i vagnen :-) Och medan hon sover kan man leka med Theo :-) Så ska jag välja så föredrar jag att få barn på vintern faktiskt :-)


Idag ska jag lämna Theo på dagis runt 9 tiden. Sen sticker jag in till stan en sväng för att handla lite pyjamaser till Agnes och några tröjor till Theo. Båda har nämligen ökat i storlek. Agnes behöver nog pyjamaser i strl 74 nu tror jag. Och Theo behöver tröjor i strl 98. Stora barnen :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0