Leklandet för sista gången

Tydligen är det sista helgen leklandet har öppet här i Gävle. Bilmetro är dom som äger lokalerna där djungle city finns. Och nu ska dom tydligen användas till annat. Djungle city gjorde väl misstaget att bara hyra årsvis.....
Och tydligen blir det inget mer lekland heller. Jäkligt trist.. vart ska man nu ta vägen en regnig dag för att rasta ungarna?! Jaja, det var en jäkla tur att vi åkte dit idag då iallafall så att alla fick springa av sig en sista gång.
Theo sprang som aldrig förr. Gossen va totalt genomblöt och ville helt inte ta några vätskepauser alls. Agnes jobbade och kämpade som en galen för att resa sig upp och krypa omkring bland bollarna i lilla leklandet. Och att titta på alla barnen som sprang och lekte var väldigt spännande :-D Rasmus valde att vara kvar hemma med sina kompisar. Det va synd, men han börjar nog bli lite för stor för leklandet nu. Det är lite gränsfall.
SÅ, om ni vill hinna göra leklandet en sista gång så är imorgon dagen för detta!

Just nu sitter vi här som zombies både jag och Peter. Theo och Agnes har slocknat för länge sedan. Dom var totalt slut båda två av dagen. Rasmus käkar lite godis och umgås :-)
Har inte riktigt varit hungrig på hela dagen och både jag och Peter har kännt oss lite småkonstiga några dagar. Sömnen har varit nästintill noll. Jag kan fortfarande inte för mitt LIV förstå hur hon orkar vara vaken flera timmar varje natt och sen knappt sova något på dagen heller. Det är så fruktansvärt slitande på oss..... Jag fattar inte vad vi ska göra. Det gäller bara att orka orka orka förstår jag. Men just nu är det tungt. Att gå och lägga sig senast kl 22 varenda eviga kväll vardags om helt är inte direkt jättekul.... :-/

//Pensionären Kristin

Kommentarer
Postat av: Smsa Låna

Grym blogg du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)

2011-07-19 @ 02:27:12
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0