Det bidde en kort tripp


For iväg med alla tre kidsen igår förmiddag för att spendera några dagar i Kolbäck hos mammsen och pappsen. Min huvudsakliga business var att prova vigselringen som jag beställt hos en juvelerare och som nu var halvfärdig. Jag skulle prova själva ringen så att den satt bra och passade okej ihop med förlovningsringen. Diamanterna åker på sist. Sen var planen att åka hem på torsdag eller fredag.

Men det är ju som vanligt när vi försöker oss på att åka hem till Kolbäck. Någon blir ALLTID sjuk! Ja.. iallafall nästan alltid. Den är gången var det Rasmus som hade halsont samma morgon vi åkte. Men verkade okej ändå förutom det. Senare på kvällen väl i Kolbäck så började han klaga på magont. Inget jättemycket, men lite lätt.
Själv kände jag oxå av att magen var lite knepig på någe sätt. Under natten mådde både jag och Rasmus lite illa. Men ingen kräkning från någon av oss.

Imorse när vi vaknade var ingen av oss superpiggelin. Men Rasmus var ändå värst. Han hade feber och hade fortfarande ont i magen. Mådde illa till och från. Framåt lunch hade inget blivit bättre. Och då är det lika bra att inse att det bästa är att sätta sig i bilen och åka hem igen.
För skulle det hända att jag blev rejält däckad. Ja då blir det katastrof. För Mamma orkar verkligen inte ta hand om tre barn själv. Och Peter jobbar och kan inte ta sig någonstans. Så jag kände bara det att det bästa är att åka hem igen innan någon mer blir sjuk.

Jag ruschade iväg snabbt som fan och provade vigselringen. Som satt superbra! Jag ska även göra om förlovningsringen lite så att den har samma slipning som vigselringen. Dom kommer bli jättefina :-)
Sen skyndade jag iallafall hem igen. In med packning och två trötta griniga småttingar och en lite större sjukling.
Resan hemåt gick bra ungefär dryga timmen. Men sen vaknade både Theo och Agnes och skrek och grät om vartannat hela vägen hem. Pust...... Ingen vidare resa.
Men jag tycker synd om dom. Det har blivit mycket bilåka nu på sista tiden. Nu måste vi nog hålla oss lugna med det ett tag framöver för barnens skull.

Status: Agnes och Theo verkar vara okej än så länge. Dom var bara väldigt trötta nu på kvällen.
Rasmus har 38,8 graders feber och har fortfarande ont i magen. Han ligger iallafall och försöker sova nu. Hoppas verkligen min stackars älskling mår bättre imorgon. Han var alldeles blek i ansiktet :-(
Jag är fortfarande väldigt konstig i magen. Svårt att beskriva... men det är svårt att äta. Och jag känner mig väldigt trött och orkeslös. Hoppas vi slipper magsjuka..... Blääää
Peter är än så länge pigg. Så när som på den kroniska tröttheten då förståss.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0