Bröllopsfunderingar


Sitter här och börjar så smått fundera på bröllopet igen. Det har ju varit lite paus med det ett tag pga en massa annat som upptagit all vår ork, tid och tankar. Men nu börjar jag väl lite smått rulla igång igen.

Mycket är fixat redan men MASSOR är kvar. Jag vill inte ens tänka på när vi kommer ner på detaljnivå och planering där allt ska klaffa i tid mm. Barnvakt är nog vårt största problem att lösa..... Eftersom det krävs en hel dag och kanske halva dagen efter oxå. Man behöver vara flera som hjälps åt för att det ska fungera.

Just nu letas det fotograf. Självklart vill vi ha fina minnesvärda bilder. Men 10 000 kr finns bara inte att lägga ut på det. Speciellt när inte ens vigselringen får kosta så mycket. Så, var hittar man en jätteduktig fotograf för en billig penning? Vi har några krokar utlagda. Vi ska kika lite så får vi se vad vi kommer fram till.

Gästlistan kändes färdig. Men nu börjar jag vackla och fundera. Det finns ju fler jag vill bjuda.... Hur gör man när inte pengarna räcker till? Pyssla och fixa en massa hemma för att spara pengar i all ära. Men när inte tiden finns till det då?

Det är mindre än 6 månader kvar tills vi gifter oss och jag känner på mig att det kommer bli en stressig vår.
Men jag hoppas det kommer bli en rolig tid med planering. Jag måste bara lära mig att fråga min älskade vänner mer om hjälp än vad jag gör tror jag :-)

Vi ska bara ta oss över jul och nyårströskeln så öser vi på sen ;-)



Kommentarer
Postat av: Tina

Glöm inte bort att njuta under planeringen oxå:) bröllop ska kopplas ihop med positiva tankar, även om stressen finns där!

Kärlek till er.. Och saknar er! Kanske snart dags för dig att ta ut din free- helg och komma till Örebro? :) puss

2011-12-13 @ 12:55:01
Postat av: cattis

skriv listor :) vår fotograf var duktig, ewa salmi. gick på runt 3000.- då fick man en stor förstoring och 15 små bilder utskrivna och alla bilder på en skiva. 1200.- för sexret boxen.barnvakt till oss var jens systers mans föräldrar, hemma hos jens syster så hon sov kvar där. sen var svärisarna barnvakt dagen efter, efter att de städat lokalen åt oss så vi fick två dagar på hotell. det kan jag verkligen rekommendera :)

2011-12-16 @ 20:54:17
Postat av: cattis

att jag glömde denna fotograf!! hon har fotat mig ett par gånger efter bröllopet tyvärr annars hade vi lätt tagit henne. jätteduktig, vet dock inte priser men det kanske står på hemsidan.

http://www.saramartens.com/

http://saramartens.wordpress.com/

2011-12-16 @ 20:57:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0