Födelsedax

Ja, idag fyller jag år då. Fast jag känner mig rätt klar med att fylla år måste jag säga. Jag har inte alls någon vidare lust att bli firad av släkt och vänner. Det räcker gott med lite tårtmys kanske på sin höjd härhemma med familjen. Inte det att jag inte vill träffa släkt och vänner! Men nä, jag känner bara att det är onödigt liksom. Jag vill MYCKET hellre att släkt och vännerna ska komma och fira mina barn ordentligt. Jag lägger mitt fokus där nuförtiden. DET är roligt :-)

Dagen har varit underbar och solig. Vi har varit ute hela dagen som vanligt :-) Kände mig väl aningens ensam där ett tag..... Har inte vant mig ännu att Peter jobbar igen. Och idag hade jag inget direkt att göra heller.
Men han kom iallafall hem lite tidigare idag. Och idén att sticka iväg och käka middag på Furuvik och kolla in Tom Jones :-) Myyyyys tänkte jag såklart. Fast problemet var att det började inte förrän kl 20.....
Men vi provar väl. Packade välling och pyjamaser till kidsen och bar iväg.
Det gick väl rätt så bra ända tills det började spela en trubadur på stället vi satt och åt. Och det började storma in folk som skulle dricka öl. Ingen av ungarna ville ens ligga ner fast dom va toktrötta. Så där kände jag väl att nä, det är nog dags å gå hem nu. Det va inte riktigt en bra plats för barn. Plus att dom aldrig skulle somna i det där ljudet. Så Peter blev kvar med några kompisar och dricker öl. Jag gick hem med kidsen. Har precis satt mig ner efter att ha lagt dom. Städat undan lite i huset. Fixat välling och ersättning till natten och duschat av mig själv. :-)
Nu ska jag softa en liten stund innan det blir sängen.

Får se om Peter kommer ihåg att han ska jobba imorrn :-P



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0