Mvc besök

Nyss hemkommen från ett mvc besök. Barnmorskan tyckte att min blodtryck var aningens högre än vanligt. Och iochmed att jag börjat svullna i benen så tog hon ett urinprov för å kolla. Men det såg så bra ut så. Ingen början till havandeskapsförgiftning här inte :-P

BT: 130/80
Socker: 4.1
Järn: Sa hon inte men det var iallafall för lågt fortfarande....
Vikt: + 4kg sen sist!!! Alltså... allt som allt +11 kg nudå tror jag. Hujjedamig!
Magen: 33 cm (Det blir ingen liten bebbe det här heller)
Hjärtljuden: Mellan 135-150 slag/min

Sen bekräftades mina misstankar om att hon nu har vänt sig. Hon låg så fint med huvudet nedåt. Fortfarande rörligt, men nedåt :-) Förklarar trycket jag känt. :-)
Asså helt ärligt... jag ORKAR fan inte bry mig om vikten nu. Det är mitt sista barn och jag kommer gå ner i vikt när jag är klar, det vet jag. Så nä, jag orkar fanimej inte bry mig! :-P


Även om jag vet vad mycket jobb det kommer bli. Två blöjbarn, ett som klättar på allt och en som ska ammas hela tiden. Jag kommer vara less då och då och bara vilja gråta. Jag kommer säkert inte hinna varken äta eller sova.
Men OJ vad jag längtar nu! Knepigt eller hur? ;-)

Kommentarer
Postat av: Sofie

Drick persiljevatten mot vattensamlingar i kroppen. Koka upp vatten, ta av det från plattan och lägg ner några kvistar färsk persilja. Låt stå i minst 7min. Jättebra! Jag drack mycket sådant och kände en väldig skillnad. Sen är det lite järn i det också :)

2010-09-16 @ 16:02:37
Postat av: Petra

Ja usch jag tror du måste hyra in mig som barnflicka! :)

2010-09-16 @ 16:38:52
URL: http://pbjelke.blogg.se/
Postat av: Petra

Jag ska också ha barn, 1 nov ;) Och jag detta är mitt andra och sista, så jag skiter också i vikten... har gått upp 16 kg... aj aj aj.. men men. Får intala mig själv att jag kommer gå ner det sen!

2010-09-21 @ 09:01:25
URL: http://petraekf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0