Första dagen avklarad!

Japp då har man avverkat den första dagen på jobbet då :-) Hela dagen gick åt till att prata med alla kollegor, gå igenom mailen och uppdatera mig lite om vad som hänt och vad som kommer hända.
Imorgon börjar det nog lite mer på allvar tror jag. Var rätt så skönt att mjukstarta idag oxå. För nu när jag kom hem var jag VERKLIGEN trött!!
Helt sjukt hur trött man kan bli fast man igentligen inte gjort något alls.....
Men det är väl det. En st höggravid kvinna som sover kasst om nätterna. Vara vaken från 5 på morgonen, jobba och inte få vila något på dagen. Det tar på krafterna.. Speciellt eftersom jag är så van att få vila nån gång på dagen.
När jag kom hem hade jag sammandragningar deluxe hela tiden. Och dom gjorde ONT! Vilade en stund innan maten, men det dröjde bra länge innan dom gav med sig. Faktiskt ända fram tills nyss. Nu känns det okej i magen. Men trött, det är jag verkligen. Det kommer nog bli ett par tuffa månader det här ändå.
Vi får se vad som händer och hur det går :-)

Första dagen på dagis gick iallafall superbra! Theo verkade älska stället och alla grejjer som fanns där. 1 timma spenderade dom där idag. Fröken tyckte det gick så bra så imorgon går dom ut hårt och kör 9-14 på en gång. Då ska han alltså både sova och äta lunch där. Hon trodde nästan att allt kunde vara klart redan på onsdag så kavat som Theo va :-) Och det tror faktiskt jag med. :-)
Spännande dag imorgon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0