Det här kan sluta hur som helst....

Det har verkligen varit en heldag i full fart. Dagen började som vanligt strax före kl 6 imorse. En flaska välling. Lek och mys och titta på tv. Lite frulle och sen bar det av ut på gården.






En mycket förvånad kille när han helt plötsligt får igång vattenslangen!


Men en väldigt nöjd sådan :-)


Runt 10.30 gick vi in för att äta lite fruktmellis innan sovning. Men han va inte sådär jättesugen, ville mest ha sina nappar. Så vi gick upp och la oss i sängen. Och lillgossen lägger sig tillrätta på sidan och somnar utan ens lite protester och inge snurr och bök alls!!! :-O En mycket förvånad mamma! Kl blir 12.15 innan han slår upp sina ögonen igen och är redo för resten av dagen :-) Nu går vi ner och gör lite pannkakslunch och sen drog vi iväg till Djungelcity för att möta upp Karro med sin Maja och Maria med lilla Leo.


Den här rutschkanan är en klar favvo. Rakt ner i ett bollhav


Leo var oxå totalt orädd och badade gärna bland bollarna


Lite mellis avbrott i leken


Maja hade ingen lust å sitta. Hon ville leka :-)



Ja... 3 timmars nonstopp klättrande, åkande, rullande och springande gjorde sitt kan jag säga.
För nu här efter maten så satte vi oss ner i soffan en stund. Jag tittar bort 5 minuter och tittar sen tillbaka igen. då ser det ut såhär!!!

 



 Och klockan är bara 17.40!!!!! Hur vi än försökte fick vi inte liv i gossen. Näe... vad gör man.. Det här kan sluta hur som helst. Antingen får vi liv i honom om en stund eller så blir det sova för natten. vi får se helt enkelt.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0