en lugn och skön dag

Natten var väl ingen höjdare... som vanligt nuförtiden. två kids i sängen och nu verkar Agnes komma igång mer och mer med amningen oxå. För inatt åt hon två ggr och på morgonen ett par gånger oxå. Jättebra ändå :-) Slipper man fundera om hon får i sig tillräckligt.
Hon har varit vaken jättemycket idag :-D det är så mysigt att få titta på henne och möta hennes blick. Längtar tills man får det där första leendet :-)

Theo vaknade på rätt sida idag oxå. Han har varit en riktig prins hela dagen idag. Vi tog en skön morgonpromenad jag, Theo och Agnes. Barnen fick sova i vagnen. Agnes vaknade så jag tog in henne. Men Theo sov dryga 2 timmar och var glad och pigg när han vaknade :-)
Gick in och åt lite lunch. Och sen fick han gå ut på gården och leka av sig. Kvällen har oxå varit jättemysig. Mycket gos och mys :-) Så idag känns det som hela familjen har laddat batterierna igen. Även om man såklart är trött när kvällen kommer. Men det behövs lite sådana här lugna och sköna dagar ibland när allt bara flyter på.

Föresten hade vi ju totalt glömt bort att man ställde om klockan inatt. Så dagen blev ju SJUKT jäkla lång... och vi fattade inte varför. hihi  Våra klockor hade ställt om sig själva. hehe
Tur man inte visste det inatt kl 4 när Theo vaknade. Och klockan igentligen bara var 3 :-P

Nä nu ska vi se klart på Indiana Jones filmen :-) Söndags myyyyys bara jag och Peter :-D

//trött, men glad

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0