tokstolla

Ja, jag är en riktig tokstolla. Och ibland är jag verkligen virrig i pannan. Dom ringde från bvc och frågade vart jag hade hållt hus kl 11 idag. Jag blev alldeles tyst och satt som en fågelholk med kakhålet öppet.
Funderade febrilt vad hon menade med det..... Tydligen hade jag haft en läkartid till Agnes idag kl 11. Hon undrade om dom hade glömt ge mig tiden eller om det var jag som missat det bara.
Ja... självklart är det fröken tokstolla som missat detta totalt. Nästa bvc tid jag fick till Agnes var den 30/11. Och eftersom hon skrev läkarbesöket under den tiden så antog jag att den var efteråt. Så jag tittade inte ens någe närmre just då på datumet. *suck*
Vi fick iallafall en ny tid den 9 december. Och det passar skitbra för då ska vi ändå dit med Theo på hans 1½ års kontroll och vaccination. Så då slipper det bli så mycket åka för oss.

ja.. vad mer. Jo jag har fått upp julgardiner i köket. Eller jul och jul... Det är röda panelgardiner och vita bakom. Gillar när det är stilrent :-) Det blir ju juligt med rött. När Theo har somnat blir det nog fram med adventsljustakarna :-) Myyyys.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0