Redan....

En rätt så okej natt. Theo kom inte över till oss förrän run 5 imorse. Och då hade han såklart sovit klart för natten. Men bra mycket bättre än två timmars vakenhet mitt i natten. Visst... jag sover väl inte superbra med Agnes tätt intill mig och ligga i samma ställning hela natten. Men jag vänjer mig nog vid det med tillslut.

Trodde väl att gossen skulle vara på bättre humör när han sovit bättre under natten. Men naturligtvis blev det krig vid matbordet igen. Skrik skrik och åter skrik i en evighet som det känns :-(
Just nu är han på dagis. Vilket känns behövligt för både oss och honom. Även om det såklart inte är så poppis när man lämnar honom..... Men jag tror han kommer ha kul.

Rasmus håller REDAN på att driva oss till vansinne han med. Efter bara en dag hemma.
Vi pratade igenom det här redan innan höstlovet. Jag gav honom ett val. Förklarade för honom att nu när Agnes är så liten kan vi inte åka runt och hitta på grejjer hela tiden med Rasmus. Det kommer bli lugna dagar hemma eftersom vi behöver det. så han fick valet att vara på fritids en stund varje dag för att ha något att göra. Eller att vara hemma, men då visste han att han måste roa sig själv. Och han valde att vara hemma.
Nu står vi här... höstlov och ungen är som ett skavande plåster på en (om man får uttrycka sig så). Tjatar, förstår inte, hänger och dräller och håller på att driva oss galna.
Jag känner mig så jäkla stressad av detta så jag blir tokig snart!!!  Vart jag än är så förflyttar han sig dit och bara sitter och hänger. Gör ingenting... bara väntar på att det ska hända nått och att jag ska hitta på nått.
JAG PALLAR INTE DETTA!!!!!

Det kommer bli en lååååååååååååååång vecka.

//Så jävla less!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0