En härlig dag


Natten var PEST rent ut sagt. Agnes knölade, gnydde och åt väldigt oregelbundet fram till 2 taget. Fick somna 1 timma ungefär innan Theo vaknade vid 3 och var piggelin nisse himself. Vägrade somna om.... fick välling och till slut somnade han väl runt 4. Ja... hade väl precis slutit ögonen så vaknade Agnes och skulle ammas igen. Åhh så kl 5 vaknade Theo och sa gomorron. Tack å lov fick jag sova en timma extra när Peter gick ner med Theo och Rasmus. Men när han väckte mig för frukost l 8 var jag mer död än levande. Sådär bedövande trött....
Peter satt bara och stirrade rakt fram vid frukostbordet medan Theo härjade som vanligt. Jag satt och hängde som en slapp fisk och bara tittade på kaoset runt mig. Nja... dagen kunde ha börjat bättre med tanke på att vi snart skulle ha besök.

Fredrik och Nova rullade in runt 10.30 taget. Det blev high life på en gång med Nova och Theo. Och när vi skulle försöka äta lunch åt ingen av dom två. Dom hade inte tid helt enkelt.

En stund senare kom Löken, Maine, Manne och Melker. Då vare dags å fika upp sig :-) Dom hade med sig presenter till alla kidsen och en hel massa fika :-) Gött!!
Det va lite all time high life under fikat och ett bra tag efteråt. Men när vi hade lagt Theo för å sova lite middag så blev det genast vääääldigt lugn och skönt i huset :-)Med tv avstängd och dom stora kidsen ute och lekte av sig så kunde vi sätta oss ner i lugn och ro och prata lite :-)

OCH! Theo har varit på strålande humör hela dagen! Sånär som på lite ilskeutbrott då, men sån är han ju vår lilla Theo. Han har humör helt enkelt :-)
Kvällen har oxå varit jättemysig. Theo satt så fint och åt middag med oss. Inge bråk om att han inte kunde sitta still eller slammrade med grejjer. Och efter maten hade vi mys i soffan med chips och Emil i Lönneberga :-)
En SUPERMYSIG dag helt enkelt :-)

//Trött, men glad

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0