Myslunch

JÄDRARS vilka jobbiga nätter det varit nu. Theo totalvägrar verkligen att sova. Peter har i stort sett legat vaken hela natten för Theo har vaknat stup i kvarten. Jag förstår INTE vad det är för fel.
Idag har gossen sovit 2½ timma sammanlagt vid två tillfällen och han lade sig för natten 19.30 ungefär. Nu vaknar han och skriker och kl är 20.15. Med andra ord så kommer det bli en likadan natt nu igen.
Undrar om han är inne i nån slags tillväxtperiod. han äter någe fruktansvärt numera oxå. Har gjort i några dagar.
Samt att han sover oroligt då.

Men trots dålig sömn så släpade Peter och Theo iväg sig till öppna försskolan på Olofsgården idag för att möta upp Mattias och Maja. Lekstund deluxe :-) Dom gillar att vara där. Papporna kan fika upp sig medan barnen leker :-)
Vet inte hur många Theo försökte pussa idag, men några var det nog :-P
Sen mötte dom upp mig och Maria på Mingel & bar för lunch. Theo och Maja fick pannkakor medan vi vuxna käkade "vuxenmat" :-P

Leo har föresten blitt så stor nu! :-) Stora killen! han försöker sitta när man har honom i knät. Vill inte alls ligga längre. Nu ska han vara med och titta på allt. Ligger och jollrar för fulla muggar. Värsta gokisen :-)

Imorgon är sista dagen innan lite långledigt. Underbart! Jag ska faktiskt jobba hemifrån imorgon. För jag har en del ärenden på fm jag ska göra och sen är det supporten mellan 12-16.30. Då är det skönt att vara hemma och inte se alla försvinna hem efter lunch redan och sitta kvar helt själv på kontoret.
Och på fredag är det 1 års kalas. Maja fyller 1 år! Herregud vad tiden går! Och det betyder ju att det bara är dryga 2 månader kvar innan Theo fyller 1 år! Våran stora pojk!

Har börjat lite smått att kika på klänningar till bröllopen i sommar oxå. Färgglatt men ändå enkelt och inga konstigheter ska det vara. Får se om jag hittar någe :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0