Glömde ju!

Jag åkte ju faktiskt iväg på den där Rabdido kvällen igår :-) Kläderna påminner om Me&I lite grann. Liknande mönster och samma dyra priser tyvärr. Jag gillar kläderna supermycket. Men priserna är som sagt jädrit saftiga.
Det fanns mycket jag ville ha. Men ekonomin satte stopp för det tyvärr. Det blev en t-shirt till Theo bara.
Den blåa med corvetter överallt. Superfin. Kostade "bara 179" kr. För EN enda t-shirt.



Fattar inte vart dom som plockade på sig massvis med kläder får sina pengar ifrån. Jag vet inte.... Men jag tycker 179 kr för en tröja som han snart kommer växa ur är väldigt mycket.... Förstår mig inte riktigt på priserna helt ärligt. Men men, det är mysigt att gå och kolla. Och tröjan blir jag säkert nöjd med :-)

Själva partyt var ju mysigt oxå. Trevligt folk och gott fika :-P


Kommentarer
Postat av: Lindah

Ofta är kläderna väldigt hållbara så de kan gå i arv till nästa barn och då blev det ju gensat 50% på plagget. Sen tycker jag det är helt ok att köpa nu för de kläderna kommer han förmodligen kunna ha i ca 1 år, vilket jag inte tycker är att växa ur på en gång. Nu växer de ju inte alls lika mycke längre. Jonatan har stl 86/92 i flera klädesplagg och jag räknar hårt med att han kommer kunna ha dem tills han är iallafall 1.5år. Men oftast köper jag dyrare kläder till Samuel så får Jonatan ärva :-)

Att kolla på tradera är oxå ett tips

2010-03-23 @ 19:31:30
URL: http://www.grodfamiljen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0