Han tar knäcken på mig....

Igår var det 4:48. Och imorse 4:35 redan. Det känns som att han långsamt tar knäcken på mig helt ärligt. Jag vet inte HUR jag ska få honom att somna om. För hur jag än försöker så fungerar det inte.
Och kom nu inte och påstå att jag ska lägga mig samma tid som honom. För ni som har barn vet att det inte fungerar så, även om man många gånger skulle vilja.
För det första har jag en Rasmus som är vaken och knappast vill gå och lägga sig kl 19 när han har sommarlov.
För det andra så finns det saker att göra efter att barnen lagt sig, sådant man inte kan eller hinner göra när dom är vakna. Föräldrar, ni vet vad jag pratar om.
För det tredje. Att kliva upp kl 4.30 och köra 200% hela dagen med barnen och sedan lägga sig samma tid som dom på kvällen och inte få en sekunds egentid. Ger mig FRUKTANSVÄRD ångest inför morgondagen när samma procedur påbörjas igen. Och ni som inte har barn vet INTE vad jag pratar om.

Förstå mig rätt nu. Jag älskar mina barn över allt annat i världen. Men just nu är det JOBBIGT och jag är trött.
Gravid med två barn varav ett vaknar före tuppen och som kräver 100% uppmärksamhet är ingen lek.
Och det FÅR vara jobbigt ibland, det är okej! Och man FÅR klaga ibland, det är oxå okej! Jag är inte negativ för det. Ibland måste man bara få känna och vara. Det går över och det blir bättre.

Godmorgon!

Kommentarer
Postat av: Petra

Haha men gud Kristin. Ursäkta att jag sa nått. Men jag skämtade faktiskt. Herregud det märks ju att SÅNA SOM INTE HAR BARN SOM MIG INTE VET NÅNTING. Men jag blir faktiskt glad över att inte ha barn när jag läser det här.

2010-06-30 @ 09:05:56
URL: http://pbjelke.blogg.se/
Postat av: Kristin

Om några år när du är i samma sits som jag är. Då ska jag påminna dig om dom "goda råden" du gav mig ;-) Jag säger inget nu utan återkommer till dig då istället :-)

2010-06-30 @ 10:08:32
Postat av: Petra

Jag säger inte heller mer utan väntar till du sovit och ätit ordentligt.

2010-06-30 @ 10:14:18
URL: http://pbjelke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0