Från ljus till mörker.....

Imorse var det min tur att få sovmorgon. Och SOM jag sov :-P Jag vaknade först kl 9 av att Peter kom upp med Theo när det var dags för honom att sova en stund. Dom hade varit uppe och bytt blöja och allt men jag hade inte hört ett dyft. Det är rätt ovanligt. Men OJ va skönt :-)
Theo somnade rätt så snabbt och hela familjen sov 1 timma till. Så kl 10 gick vi upp alltså :-D

solen sken och det var varm och härligt ute. Vi satt därute på altanen och drack lite kaffe, Theo sprang runt och lekte. Och så bestämde vi oss för att ta en sväng till Furuvik och titta på djuren. sagt och gjort. Myyyys :-)
Theo älskar verkligen å titta på alla djuren. Stooora ögon får han och han pekar och pekar. Kan inte få nog verkar det som :-) Det är så mysigt :-)
När klockan blev 14 var det som att dra ett täcke över himlen. Det blev totalt mörkt och temperaturen damp till en 9 grader bara. Det blåste som attan och kallt var det. Det var bara och försöka hinna hem innan regnet skulle komma.
Theo blev toktrött av det lilla vi var ute och somnade när vi kom hem och sov till 16.30.
Resten av dagen var mörk och regnig... trist...
Inte blev det bättre av att mamma ringde och berättade att dom hade 24 grader varmt och molnfri himmel hemma i Kolbäck... Iblan blir man ju sur över att man bor som man gör... :-\

Aja, inte muttra nu kristin. Det har varit soligt hela veckan, nöjd får man va :-D
Ny vecka framför oss. Och ett bröllop stundar till helgen. Undrar hur brorsans svennsexa var igår :-P

Hurru brorsan! Lever du idag!? ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0