Ibland funkar det bara inte...

Mat idag mot Vansbro. Vi vann med 3-0! Men denna gång gick det inte lika lätt. Speciellt inte när något var liksom.... bara... fel på någe sätt i laget. Vi pratade och så men... näe, det funkade inte 100 ändå. Varför? Vet inte...
En stjärna på himlen för alla er tjejer i laget som kämpade tappert. Speciellt sista set! Att ha legat under med 22-18 och sen gå och vinna! Hur starkt som helst! :-)

Efter att ha suttit i en bil över 2 timmar igår kväll. Och samma resa tillbaka från ljusdal imorse. Så var inte ryggen helt okej. Försökte värma upp men... nja. Det ville sig inte alls i anfall. Men så är det. Det funkar inte alltid. Tur att det fanns andra i laget som det funkade bättre för :-) Skönt med en 3-0 vinst iallafall :-)

Har precis kommit hem från en middag hos Petra, Patrik och deras 4 månaders dotter Vera. Supergod mat och trevligt sällskap. Och såklart så passade man på att mysa med Vera :-)

Nu är hela familjen helt slut efter en hektisk helg. Imorgon fortsätter den, med ett barnkalas på fjärran höjder. Rasmus ska nämligen ha sitt barnkalas då mellan 11-15!! Gissa om man kommer vara trött sen.....

Nu blir det lite tv innan vi släcker för ikväll. Natti natt

Kommentarer
Postat av: Dryga lillebror

När blir det fest för oss vuxna på fjärran höjder!? :)

2010-01-23 @ 23:39:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0