Undrar om han bjussar på den här då

Natten har minst sagt varit tumult. Men inte pga Theo den här gången. Utan på grund av självaste prata i sömnen mästaren Peter Frisk :-P
Jag skulle resa mig upp och gå på toaletten. Varpå Peter totalt kastar sig över sängen över på min sida och skriker "NEJ NEJ!!" och försöker på alla sätt och vis han kan att hejda mig från att kliva upp ur sängen och gå ut ur rummet. han står i vägen, sliter och drar i mig. Till slut lyckades jag komma loss och fick springa in på toa för att komma iväg.
När jag kommer in i sovrummet igen så ligger Peter där med Theo i mitten. För självklart så vaknade han av allt skrik och tumult. Och jag frågar vad i helsike han håller på med. Men får jag nå svar? nä!
Utan han vänder sig om och somnar om. Och där ligger jag med en vaken Theo. TACK! ;-)

Efter den här händelsen var det ett antal prata i sömnen grejjer oxå. Men då var jag alldeles för trött för att orka lyssna vad han sa. han fick ligga där och mummla bästa han ville.
Kan det möjligen var a så att Peter kanske är liiiiite nervös ändå för att vara pappaledig. Och att detta var sista dagen på jobbet. Kanske nått sånt som spelade in i nattens oroliga sömn.

Ja vad säger man, familjen kaos har gjort det igen ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0