Kallt som fan

Natten var ju inte supersuverän direkt om man får uttrycka sig så. När vi gick och lade oss vid 23 taget vaknade lilleplutt och tyckte han skulle vara vaken nån timma.
Likaså runt 2.30 tiden tyckte han att det va dags å vara vaken nån ett tag. När han äntligen somnade om så var det Rasmus som kom uppstudsandes och hade ont i benet. När jag äntligen fick somna om var väl klockan runt 3.30. Kl 04.28 PIP tyckte Theo det var morgon och ville absolut INTE somna om. Runt 5 fick jag verkligen nog och Peter fick ta över. För jag hade knappt sovit ett dugg under natten och var sådär trött så det bara värker i hela kroppen och huvudet spränger. Efter en flaska välling somnade han om och när kl ringde vid 6.30 och det VAR dags att gå upp så sov Theo så sött. *suck* Så det blev lite fel imorse kan man säga.......
Började dagen med en fet treo och ett par extra starka koppar kaffe. Iväg till skolan med Rasmus och sen hem igen.

Bara å sätta igång och laga lunch och baka en lovad kladdkaka. För jag skulle ju ha tjejmaffian på besök :-)
Vilket var jäkligt skönt, för hade jag inte haft något att göra under dagen hade jag nog mått jäkligt dåligt och bara velat sova. Ett jättemysigt och trevligt besök. :-)
Imorgon är det musiklek på stan och sen bär det av hem till Karro för att fika och snacka lite :-)

Föresten, herre jäklars vad jag fryser hela dagarna!! jag eldar härhemma så kaminen brinner upp snart och Peter svettas kallingarna av sig. Men det får han ta ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0