Minst sagt TRÖTT


Vaknade till regn regn regn. Trist..... Vi skulle igentligen åkt och träffat några andra mammor inne i skutskär vid en lekplats. Men eftersom det regnade så struntade vi i det och kröp ner i sängen och sov 1 timma på fm istället :-) Väldigt skönt tyckte mamma. hihi
Efter lunch drog vi iväg hem till Sussie och hennes lilla Viktor. Viktor är ju snart 3 år gammal så det är ju lite skillnad där. Men jag tyckte det gick bra. Viktor var så snäll så och tog hand om honom och sa ajajaj när han försökte gå upp för trappan eller peta på tv:n. :-P
Lite kiv om leksakerna var det dock... Men så är det nog med alla barn.

På vägen hem i bilen tokslocknade Theo och jag fick bära in honom i sängen när vi kom hem. Han sov 1 timma där med. skönt :-) Då passade mamma på att ta en kopp kaffe och vila lite i soffan :-)
Precis när Theo vaknade så kom Rasmus oxå. Så nu har jag båda vildingarna härhemma.
Kl är 20 nu och Peter har inte kommit hem ännu. Jag måste nog erkänna att nu börjar det slita rejält på mig att vara själv från morgon till kväll med barnen....  jag förstår ju och vet varför jag är det. Och är såklart på samma sida. Men det sliter rejält... det lär man erkänna. Jag hoppas orken håller ända fram.
Så nu är jag minst sagt TRÖTT med stora bokstäver. Lilla gossen sover sedan en kvart tillbaka. Snart ska stora gossen i säng tänkte jag. Inte heller helt lätt med tanke på att han är 7 år och anser att han ska vara uppe länge nu när han har sommarlov. Hur förklarar man att mamma VERKLIGEN behöver få lite egentid?!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0