UÄÄÄ!!!

Satt i lilla soffan med datorn på soffkanten för en stund sen här. Såg något som rörde sig till höger om mig i andra soffan. Tittade dit och såg... EN SPINDEL!!!! ÄÄÄÄÄK!!!! Jag tittade bort en sekund för att leta efter något att ta bort den med. Tittade dit igen och den va borta!!!! Shit shit shiiiit!! 
Jag ställde mig upp och vickade soffkuddarna en efter en åt sidan. Efter varje kudde jag vickade så fick jag jordens rysning. Sådär så hela kroppen spritter liksom. När jag inte hittade något så drog jag fram soffan lite och tittade bakom. Där fann jag inte en, utan TVÅ spindlar kröp omkring. PÅ SOFFAN LIKSOM!!!!
Tankar kom smygandes om man hade legat i soffan och dom krupit upp på en. ÄÄÄKK!!! Det är sådär så jag bara studsar och kliar mig överallt när jag tänker på det.
Snabba var dom små asen oxå. Men jag fick dom! DÖDA!! HAHAHAHA!! Äckliga spindlar! BLÄÄÄÄÄÄ!!!

Det räckte liksom inte med att när jag inatt skulle gå ner för att ta alvedon möttes av jättespindeln Ernst som satt på väggen i trappen och tittade på mig med onda ögon. Den va för stor för å mosa med papper så jag gick å hämtade ett glas för å fånga den med. På nått jäkla underligt sätt slapp den ur och började springa ner för trapporna. Varpå jag stod och steppade i trappan och gjorde konstiga läten mitt i natten. USCH!!!!
Till slut fick jag fast den och kastade ut den i kylan. Hoppas den frös ihjäl!!!
Sen satt en liten en på väggen in till allrummet däruppe. Men den orkade jag inte bry mig om.

JA gott folk! Det KRYLLAR av spindlar härhemma! *RYYYYYYYYYYS och kliar mig över hela kroppen*
Otäcka djur försvinn!!!


Kommentarer
Postat av: Lindah

Hej



för att svara. vaknar med ont i tuttarna? jag klarar inte äns av att sova när jag är napp :-( vilket betyder MYCKE vaken tid

2009-09-24 @ 10:35:42
URL: http://www.grodfamiljen.se
Postat av: Johan

Befann sig spindeln i attackställning? Eller kan det vara så att han försvann därför att han blev rädd för dig? ;P

2009-09-24 @ 10:40:51
URL: http://johanfrisk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0