STOOORA grejjer

Det händer STOORA grejjer härhemma nuförtiden :-) Eftersom min dator är på lagning och jag har jobbets dator så får jag inte över bilderna. Min jobbdator är nämligen lite speciell..... Iallafall så bloggar jag från Peters datorn nu. För dit funkar det att få över bilderna :-)

1: Lille Theo verkar tro att han är ett par månader äldre än han igentligen är. För hans huvud så kan han nämligen krypa!! Vicket ju är aaaaalldeles för tidigt. Han är ju för sjuttsingen bara 4½ månad!!
Han jobbar å jobbar varje dag. Står på alla fyra och gungar gungar. Och så kastar han sig framåt å landar på nosen med en duns. Det slutar inte alltid lycklig om jag säger så....



2: Vagn åkar hatande Theo har heeeelt plötsligt blitt vagnåkarälskare. Ja... älskare kanske är å ta i. Men ja... sådär vanligt som barn brukar gilla det. Nu får han ju sitta upp!! Och det gillas ju skarpt. Och nu har vi tagit nästa steg i utvecklingen. Nu somnar han till och med själv i vagnen. :-O
Helst ska han sitta upp och hänga ut och titta först under promenaden. Efter en stund lutar han sig tillbaka lite. Nästa gång man tittar ner så sitter han med nickat huvud och sover. :-P Då äre bara å luta sätet till liggande och bädda in honom, sätta i lurarna med lite skön musik i öronen och ta sig en härlig promenad :-)

3: Efter att ha aggerat som levande napp ett antal månader hela nätterna så har nu stora killen bestämt sig för att ta nappen. Detta är STOOORT eftersom mamma Kristin nu får sova ett par timmar om nätterna :-)

4: Som en följdreaktion på att lillen nu börjat med nappen så har han även börjat kunna något annat stort. Han kan nu somna helt själv liggandes bredvid mig eller Peter i sängen. Han ligger och bökar en stund och kraffsar gärna på en kudde. När han hittat en ställning som är skön så somnar han. Sen är det bara å lägga över honom i hans egen säng :-)


5: Och pricken över i:et i den här historien kom igår kväll. När han somnade helt själv i sin egen säng!!
Vi chansade och lade honom i sin säng medan vi gick å duschade å borstade tänderna å gjorde oss klara för natten. När vi kom in igen hade han kommit till ro och somnat, med sin lilla kudde vid ansiktet :-) Vilken duktig kille vi har!! :-D



6: Å så kan han ju sitta i stolen nu juh!!



Åh just ja!! Han älskar blåbär. hihihi




Kommentarer
Postat av: Petra

haha vilken snygging! :)



Å förresten är han inte bara lik Peter längre.. nu är han jättelik Rasmus, så det borde ju va dina gener :)

2009-10-28 @ 08:38:55
URL: http://pbjelke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0