Länge sen

Har inte orkat blogga på några dagar. Beror förmodligen på att jag var på verksamhetsplanering i Orbaden to-fre och var helt knäckt när jag kom hem därifrån. Nu börjar tillvaron bli lite dryg måste jag säga. Mycket klagomål kanske men....
Så är det iallafall.

Lite bilder från verksamhetsplaneringen.

            

             

            

         

Kvällen blev ovanligt lugn faktiskt om man tänker på sist vi var iväg när somliga inte gick i sängs förrän kl 6 på morgonen.
Själv stupade jag i säng 23.30 men hörde festen fortgå lite längre ner i hotelkorridoren i form av giggande musikanter som sjöng "Mustang Sally" otaliga gånger :-)
Men det var såklart en jättetrevlig kväll. Vi är ett suveränt gäng på IT så det är alltid kul att umgås.
Kolla in dom två sista korten föresten, det var eftermiddagsfikat. Tror du vi hade ångest när vi såg det bordet.
Alla bara stod och stirrade och visste inte vad man skulle ta för nått. :-P

Helgen har varit superlugn. Både jag och Peter var helt förstörda på fredag kvällen så det blev tidig säng med lite slötittande på tv i sängen. Lördagen blev lite lika. Eftersom jag sover så förbaskat dåligt på nätterna och vaknar tidigt av att jag har ont i rygg och höfter så blir det så att jag blir trött mitt på dagen istället. Så jag har typ sovit middag både lördag och söndag den här helgen. Medan Peter såklart som vanligt jobbat på för fullt på huset. 
Har på allvar dåligt samvete för att jag inte gör nått..... Har inte ens orkat städa på hur länge som helst. *skäms*
Men vad ska man göra när det känns som att nått ska ramla ut och gör ont för varje steg man tar vart man än går och magen blir som en stenhård boll så man varken kan böja sig ner eller sätta sig på huk :-S
Och det verkar ju inte spela nån som helst roll hur mycket järntabletter man betar i sig, jag är verkligen förlamande trött jämt nu.
Nåja... kanske blir bättre när jag får ledigt och får vara hemma lite. Då ska jag boa om lite här hade jag tänkt. Städa ordentligt och grejja lite med blommor och sånt. Bara tre veckor jobb kvar nu! :-)

Nä nu blire söndagssoftning i soffan och kanske en film :-)

PUSS

Kommentarer
Postat av: Johan

mm det var längesen du skrev! Det tycker jag är ett hån mot typ mig som är en flitig läsare av din blogg ;) haha

2009-05-10 @ 23:32:03
URL: http://johanfrisk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0