Söndag och V 30

Det har varit en lugn och skön helg. I fredags efter jobbet åkte vi och handlade lite mat och jag inhandlade ett par skor :-P
ett par vita vanliga tygskor och ett par foppatofflor man kan ha å bara gå ut på gården med i sommar :-)
Peter gick å suckade å flämtade hela tiden.
När vi kom hem ramlade han omkull i soffan och sov 1½ timma. Och var helt trasig när han vaknade stackarn.
Vet inte om han börjar bli sjuk han med. Kry var han då inte iallafall.

Lördag var jag lite piggare ändå och ville såklart hitta på nått. Hörde av mig till flera stycken om att ta en runda på stan och INGEN kunde!! Hur ofta händer det då! Och Peter va ju risig så han ville inte röra sig ur fläcken.
Så jag fick ta en runda själv ner på stan. Det va rätt skönt faktiskt , gå där och strosa helt för sig själv. Jag kunde gå och titta på bara det jag ville och i min takt :-)
Kollade på lite bebiskläder, amnings bh och lite så. Kom hem med ett par tröjor till mig själv iallafall :-)
Tyvärr så missade jag Michelle och David som var hemma hos oss och fikade. Tror jag kom hem precis när dom svängde ut ur Ytterharnäs. Men vi får väl åka och hälsa på dom nån gång snart :-)
Kvällen bara rann iväg iallafall så det blev Pizza och film lite senare på kvällen. Och faktiskt så släckte vi ner under earth hour, tände lite ljus och sådär :-)

Ja och så sov vi till hela  9:40 imorse. Trodde jag!  Tills jag kom ner och satte igång datorn och såg att man ju skulle ställt fram kl 1 timma inatt. Kl var alltså 10:40!! Jag som vaknade imorse PIGG och kollade på kl och såg att hon var 7:50 och tänkte att det var alldeles för tidigt å gå upp och ansträngde mig för att somna om igen. Hon va ju faktiskt igentligen nästan 9 då!! Crap! Nu kommer man va seg hela dan säkert.....

Nä nu blir det en promenad. Jag kan inte sitta inne och sega en dag till.....

Oh just det. Idag går vi in i V 30 :-D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0