Näe....

Idag mår jag inge bra alls... Känner mig nått så fruktansvärt trött och hängig i hela kroppen. Har andnöd hela tiden känns det som.... Och en ischiasvärk utan dess like på min högra sida. Trodde den va borta där ett tag men nu är den tillbaka med råge och ännu värre än förra gången. Nu gör det ont när jag går till och med *suck*

Morgonen började med att jag tappade ut hela min matlåda på vårt nystädade köksgolv. *suck* Tur att den var genomfryst iallafall för annars hade jag blitt galen. Men bara av att jag mår som jag mår och att jag tappade matlådan ger ju en kanonstart på dagen... verkligen....

När jag äntligen kommer in på jobbet och går in i köket för att göra iordning lite the till frukosten. Så står en viss skitdryg kollega där (han skiter i allt och alla och kör sitt race) och tar kaffe. Jag behöver in i en låda som är precis framför honom.
När han har tagit kaffe klart står han ändå kvar och rör i kaffekoppen. Medan jag får verkligen bända och böja mig runt honom för att få tag på en sked i lådan, för han vägrar flytta på sig en milimeter. Irritationen börjar blomma redan där.
När jag äntligen fått tag på min sked så ska jag gå tillbaka till mitt rum. Vilket innebär att jag måste gå förbi honom.
Även här totalvägrar han flytta på sig en milimeter. Han står där lugn och stilla och rör i sin kaffekopp, så jag får pressa mig igenom honom och skåpet för att komma fram.
Men nu jävlar är gubben nära å få sig en rejäl parvel i huvet. Nu är jag riktigt irriterad känner jag. Stänger in mig på mitt rum HÖGST irriterad och försöker äta frukost medan jag kippar efter andan efter varje tugga av mackan.
Jag bli knäckt på den här andnöden snart!!!! Till och med när jag sitter still liksom.... *suck*

Nu har jag iallafall tagit mig iväg till röntgen. Men jag fattar inte hur jag ska orka den här dagen med en kropp som känns som deg, andnöd till och med när jag sitter ner och en halvkraschad rygg.
Ja det är jättemysigt å vara gravid. Men jag kan väl iallafall få kunna andas tycker jag!!

Back to work i guess......

Kommentarer
Postat av: Petra

Efter regn kommen solsken. Bara håll ut vännen! Kram

2009-03-03 @ 08:14:19
URL: http://pbjelke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0