less...

Nä nu är jag så JÄKLA less på att må såhär :-( Och det blir bara sämre och sämre för varje dag. NÄR ska det bli bättre!!??
Jävla skithals och den här jävla snorsnoken! Hängig och trött som fan, orkar ingenting :-(
Var iallafall till HC och kollade halsen idag och det va inge halsfluss iallafall. Surt.... då hade man ju sett en ljusare framtid iallafall inom ett par dagar. Nu får man kanske drass med det här skitviruset i flera veckor. BLÄÄÄ!!!
Först tar hon in mig i ett rum, lyser i halsen och säger att det där ser ju fint ut. FINT!!?? Det gör ont när jag andas!!
Hur fan kan det se fint ut då?! Jag berättar om dom vita plupparna som finns i halsen och medan jag gör det tittar hon på mig ungefär som att jag var 2 år och inte fattar nånting, Nickar hånleendes och säger "mmm, ja, och du är gravid oxå ser jag" Öhm.... vad har det med saken att göra?? Sen går hon iväg en stund. Kommer tillbaka med sammma hånflin som talar om att man är blåst och dum i huvudet och visar in mig till labbet.
Och så sa hon att man ska gärna försöka pilla bort dom här vita "plupparna" som sätter sig på och i mandlarna.
MMM!! Tror hon att det är KUL å stå å pilla sig själv på halsmandlarna!?

Fan... :-( Och vi som skulle på middag till Petra och patrik på lördag. Får se hur det blir med det nudå. Dom kanske inte tycker det är sådär jättekul å ha en snorande, hostande person sitta där vid middagsbordet.

Å inte kan man göra nånting... inte träna, inte promenera ens för bara av det börjar jag hosta. Får dåligt samvete av å inte orka städa eller nånting :-( Har en massa tvätt som borde vikas.... Måste nog ta reda på det ikväll. *suck*

Over and out från snorfia....


Kommentarer
Postat av: Kerstin

Tell me about it, snoret är så eeenvist. Still going strong from Januari nu.

Drick Blutsaft, järn och grejer. Som en spark i arslet när man är hängig och längtar efter att bli frisk.

2009-03-26 @ 12:55:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0