Det har inletts

Japp, nu har dom tre sista månaderna startat. Är alltså inne i Månad 7 nu och V 29. Nu är alltså smekmånaderna över. Dom där tre mellersta månaderna när man mår som en prinsessa och bara gå och njuter :-) För dom tre första mår man bara illa, tål inga dofter eller smaker och är så trött så man kan stå och sova. Och dom tre sista månaderna är man tung och otymplig och blir flåsig och får andnöd över en promenad mellan soffan och köket :-S Japp... Nu väntar den tunga tiden.
Folk som ser mig tycker magen växer fort nu. Och det känns att den gör det oxå. Theos sparkar är inte lika regelrätta och  hårda längre, visst kan det vara några sådana oxå. Men nu är det mer lite hårdare knuffar man känner därinnifrån. Och såklart en och en annan kick på kissblåsan :-S Gärna gärna nedåt tydligen.... Kan bli kissnödig bara av att gå mellan IT och röntgen. Och det är verkligen ingen lång promenad....
Imorgon är det dags för besök hos barnmorskan igen. Och denna gång ska Peter följa med faktiskt. Han ville oxå lyssna på hjärtljuden sa han. Men jag säger bara det, han ska FAN inte titta när jag ställer mig på vågen! NOPP!! ICKE! NEJ!
Det blir till å väga sig och skriva upp på en lapp å ge bm. Bara å hoppas hon inte skriker ut siffran efter hon fått lappen...
Nä NÅN hemlis kan väl en flicka få ha väl?!

Läser man på sidor om V 29 så står det att  i slutet av denna vecka är barnets vikt ca 1.4 kg och längden är 26 cm från huvud till stjärt. Det står även att under dom här sista tre månaderna är det vanligt att gå upp ungefär 5.5 kg!!!
Ehm.. *harkel* I DONT THINKT SO!!!! Här ska fan inte gås upp 6 kg till inte!!! Nä nu får det fan räcka med överflödigt fett på arsel och lår. För det är där allt satt sig!! För det behagar ju inte släta ut sig över hela kroppen. NÄÄÄÄ det vore ju förjäkligt. Vi puffar till arslet och låren ÄNNU mera istället!!





Kommentarer
Postat av: Petra

Kristin Ekdahl nu får du ge dig!!! Det är MENINGEN att man ska gå upp i vikt när man är gravid. Även den tunnaste av tunnisar gör det!!

Peter skulle älska dig även om du vägde 513 kg! :)



och jag med :)



Kram

2009-03-23 @ 23:19:49
URL: http://pbjelke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0