Nähäpp....

Näe det gick inte igår heller. Det här är alltså....4:e matchen av 5 som vi förlorar i Allsvenskan. Det börjar bli långtråkigt å förlora nu faktiskt. Speciellt när vi ju ÄR ett jättebra lag och verkligen KAN. Vi hänger med, men det fungerar inte ända fram. Visserligen är vi ett lag med nya spelare som inte spelat tillsammans förut. Men vi kan ju så mycket mer än såhär!

Jag kan inte sätta fingret på vad det var som var fel igår heller.... Det enda som märktes var att vi inte alls kom till anfall som vi brukar. Vi fick gneta och slita i försvar istället.

Idag är en ny dag och denna gång möter vi Göteborg. Idag är sista matchen jag ska vara med och spela. Och det skulle vara så kul och vinna idag tjejer!!!
Nu känner jag själv att magen växer som fasen och det kommer inte fungera länge till. Plus att jag lovat Peter att vara gravid på heltid nu. :-) Nu har jag ju fått spela rätt länge ändå med tanke på att jag är i 5:e månaden :-) Jag är nöjd och glad. Inte över alla matcher jag gjort... Men över att ha fått varit med så länge jag har varit ändå. Det trodde jag inte från början.

KOM IGEN NU TJEJER NU VINNER VI IDAG!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0