Riktig vinter

Ja nu kan väl iallafall ingen klaga på att det inte finns nån snö väl?!
Herregud va snö! Jag trodde aldrig det skulle sluta snöa i söndags. Men det är ju härligt på sätt och vis faktiskt, är det vinter så ska det ju faktiskt vara snö. Och gärna som det är nu oxå med strålande solsken :-)
Man blir på så mycket bättre humör och piggare direkt när solen skiner :-D
Så igår på lunchen kunde jag inte motstå att ta en liten promenad ute i boulogern. HELt underbart var det och jag blev mycket piggare sen på eftermiddagen :-)
När jag kom hem på kvällen var jag fortfarande pigg. Så jag satte igång med middagen på en gång.
Det blev middag, ett crosstrainerpass, vika tvätt och sen rensa ur byrån på alla miljarder kläder jag har där och flytta över till de nya garderobshyllorna. Vi har så himla fint på övervårningen nu! Känner oss helnöjda både jag och Peter.
Känns som vi helt plötsligt har ett MYCKET större hus :-D Så skönt å inte behöva tänka på rust på ett tag nu. Nu har vi ju lite annat å koncentrera oss på här framöver.

Tittar ut nu och ser att det är lika underbart väder idag med ute. Men det blir nog ingen promenad idag tror jag... För idag är det 10 minus ute och jag kan som sagt inte stänga min jacka längre...... :-S Kanske kanske borde inhandla en annan jacka....hmm...
Oboy va bebis kickar och har sig nu. Sparkar åt alla håll å kanter på magen. Ofta nedåt så mamma blir kissnödig stup i kvarten... :-S Hade en hel del sammandragningar igår kväll oxå, kanske pga jag hållit igång så mycket hela dagen. Dom gör inte ont men.... blir lite obehagliga sådär. Å magen den växer *puh* Snart kommer man ligga där i sängen som en valross å rulla ur sängen, be Peter sätta på en strumporna och torka en efter man varit i duschen. HAHA
Ähh jag ska försöka hålla igång så man inte blir alltför osmidig :-)

Imorrn fyller iallafall Maria de stora 30!! Stora damen blir hon! Eftersom det inte verkar bli nån dunderfest så åker jag väl dit och våldgästar henne med en blomma och kräver na på lite fika :-)
Om nån vill hänga mä så hojta té!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0