Det tar aldrig slut!

Det kommer aldrig å ta slut det här känns det som. Hjälplöst, tröstlöst, vanmakt och HJÄLP!!
Efter penicillinet i torsdags så trodde man ju att man såg ljuset i tunneln. Men icke :-( Nu har Rasmus börjat hosta igen, hosta tills han kräks. Igår när han skulle gå och lägga sig kräktes han ner hela trappen och allrummet däruppe.
Sen hostade han till och från heeeela natten. Peter hade inte hört något, men själv var jag uppe och sprang lite då och då. *suck* Jag har väl sovit 2 hela nätter på hela veckan *gäsp*
Nu börjar jag känna mig riktigt knäckt faktiskt. Jag har inte den blekaste om hur jag ska orka jobba imorgon...... För det kommer inte bli någon sömn inatt heller. Imorse fortsatte han hosta och kräkas. När jag ringde sjukvårdsrådgivningen för att be om hostmedicin sa dom bara att man inte ska ge dom det för då hämmar det att slemmet kommer upp och det finns större risk för lunginflamation. Happ.... Så det blir alltså ännu en sömnlös natt alltså... Till slut hörde hon Rasmus hostande och hackande i bakgrunden och gav oss en tid för rådgörande med läkare. Så 16.20 ska vi in till familjeläkarjouren för 3:e gången den här veckan! Fattar inte... Det här tar aldrig slut alltså.
Har börjat fått lite sammandragningar som känns lite obehagligt ett par dagar nu.... Förmodligen pga jag varit uppstressad hela veckan och inte sovit något. Men bebis har ju sparkat så jag antar att det inte är någon fara... Hoppas jag. Kollade blodtrycket igår för jag var SÄKER på att jag hade högt nu. Men nädå, det var fortfarande lågt, 106/60.

Vikten däremot är INTE låg. Fattar inte att jag typ gått upp 7-8 kg redan. Enligt mina beräkningar då. Enligt barnmorskans som vägde mig med kläder och rubbet på så har jag bara gått upp 5 kg kanske. PANIK!!! Jag är ju bara i V 23 än, hur ska det här sluta :-( Dessutom anstränger jag mig jättehårt med att äta rätt och inte stoppa i mig massa onyttigt. På helgerna ibland enstaka gånger men inte i veckorna. Och ÄNDÅ går jag upp. Fy fasen.... :-( Känner mig lite stressad över det oxå.
Jag vet att jag är gravid men jag vill verkligen inte se ut som en spärrballong efter förlossningen :-(

Inget roligt inlägg idag... Känner mig hängig, trött och nästintill knäckt. Tjejerna spelar match idag på Åland mot Jomala. Känns väldigt konstigt att inte få vara med. Men nusåhär så hade jag ju aldrig orkat spela.... Så det är kanske tur ändå.
Hoppas verkligen dom vinner så man får något att glädjas åt.

Heja Tierp!!!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Ska pojken heta Theo?! :)

2009-02-08 @ 20:35:18
URL: http://frisksofie.blogg.se/
Postat av: Sofi

Oroa dig inte över vikten, du får ABSOLUT inte börja med några dieter nu! 5 kg är ju för övrigt ingenting, du är ju faktiskt mer än halvvägs tidsmässigt och kroppen ställer in sig - bara 1 liter extra blod väger ju ett kg.

Trist att ni torskade mot Jomala...

2009-02-08 @ 22:01:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0