Det är ju knappt så man törs

Det är knappt så man törs säga det. Men vi har sovit!!
Men med en liten pruttunge som heter Theo så ska man aldrig vara säker på att en rutin kommit. Det kan ändra sig redan efter en vecka. Det har jag sett förr.
Men GUD så skönt att få sova!

Efter att ha druckit välling och sedan gjort jordens slängspya på Peter så somnade Theo runt 20 taget.
Sov utan att vakna ända fram till kl 3!!!! :-O Visserligen bökade han runt lite och ett tag låg han nere i fotändan på sin säng och sov. Och såklart vaknade jag då. Men det är ju faktiskt mitt problem att jag vaknar av det. Han sover ju faktiskt! Det är jag som måste lära mig sova fast han bökar runt lite.
Iallafall så fick han komma över till oss då och fick en flaska välling. Efter det somnade han om jätteskönt på min kudde. Så även jag :-)

Föresten, när jag var upp och hämtade välling så såg jag att det hade kommit MINST 1 dm snö. OJ va Peter kommer bli sur när han ser det tänkte jag......

Iallafall, när Peters kl ringde vid 6 började han böka omkring lite igen. Och vid 6.30 var det godmorgon. MEN va gör väl det. Det är ju som det ska vara tycker jag :-) Och helt ärligt var jag rätt så pigg då jag med. Det va inga problem att vakna iallafall :-)

Snälla snälla snälla snälla snälla SNÄÄÄÄLLLLLAAAA!!!! Låt dessa nätter fortsätta nu!


Just nu: Theo sitter på golvet och drar en bajja..... en rejäl en förmodar jag. Dom är det nuförtiden... Sånna där som åker upp på ryggen.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0