Trött, men glad

Jag har varit så otroligt trött hela helgen.... *gäsp* En st överpigg 5 åring som inte är tyst en endaste sekund och inte still heller för den delen. Att vakna kl 5 en söndagmorgon är omänskligt!! Men tyvärr sanning.... *suck*
Visst, man klarar sig igenom dagen. Tröttheten kommer efter nån dag eller två istället. I mitt fall kom den dagen efter.
Dagen började med att Rasmus slog upp sina mossgröna 5.30 PIP! Och jag, Inga Maria Kristin Ekdahl är nog den mest morgontrötta människa i hela världen. På mornarna är livet allmänt skit för mig, hela världen rasar samman om jag inte får sova.  När jag blir stadsminister ska jag förbjuda allt jobb innan kl 11 på mornarna, SÅDET SÅ!  :P
Så man tar sitt täcke å kudde å hasar ner för trapporna, slår på Disney Chanel åt Rasmus och sen kastar man sig ner i soffan och blir kvar där orörlig dom närmsta två timmarna innan Rasmus tröttnat på tv:n och börjar hoppa på en istället.
Stackars Rasmus.. vicken hemsk mamma jag är... Men jag KAN verkligen inte göra nått åt det. Jag är såååå dödstrött så hela jag är helt förlamad. Jag MÅSTE snooza minst 4 ggr à 9 minuter innan jag kan kliva upp till jobbet.

Men iallafall, jag är ändå glad glad glad! För jag trivs så otroligt bra i Ytterharnäs och det gör Rasmus oxå. I söndags sa han att han ville flytta dit NU helst. Jag vill bara tänka framåt och positivt nu.
Jag tror att min tur äntligen kommit. Alla tårar och hjärtevärk förr har haft en mening. Efter regn kommer solsken :)

Peter har visat mig en jättebra runda att promenera på oxå. Den tar ungefär 45 minuter att gå och är superskön. Man går förbi havet och jag måste stanna och titta varje gång. Det är så otroligt vackert. :)
Speciellt nu när våren är här och sommaren på väg :)

         

    


Kommentarer
Postat av: Kärstin

Gud så UNDERBART.

2008-05-06 @ 16:39:54
Postat av: Sofie

Hörrö nini! Varför är jag alltid den sista att få veta sånt här? :P Hälsa Peter att jag har en av nycklarna till huset också! :)

2008-05-06 @ 23:25:41
URL: http://frisksofie.blogg.se/
Postat av: Paulina

vad härligt! skönt när man äntligen får bekräftelse på att det inte bara är skitsnack, det där med efter regn kommer solsken... :)

2008-05-07 @ 12:42:16
URL: http://paulinat.blogg.se/
Postat av: Paulina

haha, kan han gott ha när han somnar ifrån mig sådär ;) näråh, det är en gammal bild så han vet om det :)ah, kan jag absolut göra!

2008-05-08 @ 10:06:44
URL: http://paulinat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0