Flummig

Usch.. stackars Peter igår. Efter den starten på dagen återhämtade jag mig aldrig utan va flummit resten av dagen och kvällen oxå. :S
Enligt Peter gick mitt humör upp och ner som blixtar..... ajaj...
Men idag mår jag iallafall mycket bättre. Och morgonen började med en mysig Rasmus som kom in och kramades och pratade en stund innan vi var tvugna att kliva upp och göra oss iordning för dagen.
Så idag har jag varit lugnare. Men mycket riktigt iallafall. När jag kom till jobbet idag så var det så klart INGEN som trodde på att jag glömt medarbetardagen igår..... *suck* Jag orkar inte bry mig.... Dom får tro vad dom vill.

Snart är iallafall denna arbetsdag slut och jag får gå och hämta mitt lilla troll från dagis. Tänkte hinna iväg ner på stan och shoppa ett gäng shorts och t-shirts till Rasmus. Sen blir det kanske beachträning lite senare.
Och eftersom flytten blir av lite tidigare nu än bestämt så måste jag hinna med att börja packa lite ikväll när Rasmus har somnat.
Han gillade iallafall att Peter hade köpt en pool. Den kommer bli väääldigt poppis har jag en känsla av. Två st blötdjur i familjen. Dom kommer ligga där jämt. hihi

I veckan är inget särskilt planerat förutom att jag hoppas på rätt mycket beachträning.
Solen gör underverk!! :D


Kommentarer
Postat av: Mirre

Imorn kommer jag till Gävle, hoppas vi ses på beachplanen! =)

2008-05-27 @ 16:24:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0