Hur fasen klarade man sig förr??

Tack gode gud för mobilt bredband :P Som för tankarna tillbaka till när man var liten.... Då hade man på sin höjd en radio i förtältet. Sen fick man minsann roa sig själv ute bäst man kunde.
Nu när vi är iväg är vi utrustade med tv med inbygd dvd. Och bärbar dator och mobilt bredband till....
Ja se tiderna förändras... Bortskämd blir man. Om några år har vi med oss diskmaskiner, tvättmaskiner och torktumlare i husvagnarna.... Om det inte redan finns .. :S

Jaja.. iallafall. Idag har vi varit inne i Borgholm och lullat. Vädret såg lite bättre ut idag när vi vaknade för solen sken. Så vi beslöt oss för att dra iväg till Borgholm för att kolla in staden lite. Vi gick en sväng på den lilla gågatan och sen satte vi oss och käkade lite pizza till lunch. Gick en liten bit till och inhandlade lite ölänsk glass. :P MUMS!!
Sen åkte vi vidare till Borgholms slott och tog en guidad barn/familjetur. Jag trodde inte Rasmus skulle palla länge. Men helt otroligt så var han på helspänn hela tiden och lyssnade intresserat i en hel timma. Och när det var slut sa han "Ska han inte berätta mera??"
Men vi gick några svängar runt i slottet själva och tittade lite i museét. Det tyckte han va jättekul. Skönt att se att han är intresserad och orkar lyssna. Bådar gott inför skolstarten nästa år. :)

När vi kom tillbaka till husvagnen så började det störtregna. Och det regnade och regnade och regnade och regnade...
Det ville aldrig sluta... Så Rasmus satte sig och tittade på en film medan jag och Peter tog en liten tupplur.
Man blir trött av att semestera....

Imorrn väntar Piratbadet här i Färgestaden.

              


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0