Puh vicken helg...

Helgen har minst sagt gått fort!. som alltid så längtar man ju hela jobbarveckan på att helgen ska komma så man kan få sova ut å bara softa. Men i den här helgen fanns inte mycket sova mä i planerna.

Lördag fanns dop i kolbäck och firmajulfest i Stockholm med i planerna. Klockan ringde kl 08.00 första gången. Peter försökte ruska liv i mig men jag hade redan kvällen innan bestämt mig för å snooza till 8.30. Så det fanns inget han kunde göra för å få mig å vakna. Har jag bestämt jag ska sova så SKA jag sova.
Strax före 10 kom vi iallafall iväg mot Kolbäck. Så vi var framme i god tid och hann till å mä visa ultraljudsfilmen på vår fina bebis för blivande mormor och morfar :-)
Dopet va underbart! Linn å Sanna sa inte ett pip under hela tiden, bara satt där å va toksöta :-)
Efter dopet hann vi kasta i oss smörgåstårta och vanlig tårta så det stod oss upp i halsen. Störtade iväg mot Västerås och hann precis kasta oss på tåget innan det for iväg. När vi satt där på tåget så insåg vi att vi snart skulle äta igen..... Urk... vi va ju JÄTTEMÄTTA redan..... isch..
Framme i Stockholm fick vi springa och leta taxi. In på Cirkus och hänga in våra jackor och jättebagen Bengt vi hade med oss med alla våra kläder.Och sen vare bara å sätta sig till bords med alla Peters kollegor och äta igen då...

Efter maten var det show i ca 2 timmar. Uggla, Rehnborg och Ulveson. Det va jättebra och vi skrattade så det rann i ögonen :-)
Efter showen åkte dom andra in till stan för å gå på krogen medan vi mellanlandade på hotellet för å lämna väskan Bengt :-)
Vi tänkte att det är väl inte så långt ner på stan så vi började knalla. Och jag med jätteklackar på mina stövlar.. :-S Det dröjde inte länge innan jag knappt kunde stå på fötterna längre. Så det fick bli taxi sista biten. Det var bara det att taxin släppte av oss fel så vi fick ändå gå en bra jäkla bit innan vi kom rätt.
Vid det laget kändes fötterna som två stora klubbor bara... :-S
Det blev iallafall Blue moon bar. Och det enda grabbarna gjorde var å hänga i baren hela kvällen. Dom inledde med 3 jäger och 1 red bull vodka och fortsatte så i några timmar....

En fick ragg av "jesus"
En blev utskälld av bartendern
En stod på knä mitt i gatan och klämde på sin tjejs rumpa
En hade allvarliga problem med att säga Helenelund
En hittade inte till sitt hotellrum
En ramlade i golvet med en mellanlandning på sängkanten när han försökte ta av sig sina brallor.
Och sist men inte minst, en "körde buss" hela natten lång

Med den sammamfattningen kan man säga att jag somnade ungefär runt kl 7 på morgonkvisten och hörde klockans ljuva stämma vid 9.30 lite senare samma morgon :-S
Dags för frukost alltså.... Det var bara å knata ner med svidande ögon.
Till min förvåning så hängde en faktiskt rätt fräsch men ändå lite rödögd Peter med mig ner och åt. KORS I TAKET!

Lite senare tog vi tåget hemåt igen och det blev en skön tupplur både på tåget och när vi kom hem. Det första vi gjorde när vi steg innanför dörren var å kasta oss i sängen och sova 2 timmar. SÅÅÅ skönt!

Usch.... Det kändes nästan som jag oxå va bakis, så trött var jag.

Bilder kommer lite senare iallafall ;-)

Kommentarer
Postat av: Kristin

Jättebagen Bengt? Har jag träffat honom..? :-)

2008-12-09 @ 16:42:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0