Julfest och ögonflamation...

Ateas årliga julfest gick av stapeln igår. Väldigt lite folk i år, men vad gjorde det. VI som va där hade skitkul. Och det blev samma glada gäng som blev kvar sist. Staplade väl hem vid 1 taget tror jag :)
Kvällen bestod av julmat, öl, bilspel och dart. Jättekul. :D
Kände under kvällen att jag hade ont i ena ögat.... Så det blev nog en hel del gnuggande i ögat. Senare under kvällen kände jag att det hade svullnat upp lite. Men såg ändå inte så värst farligt ut.
Kom hem, lade mig och sov. Vaknade strax före 6 imorse och kunde inte hur jag än försökte få upp ögat. PANIK!!!!
Rusade in på badrummet och baddade vatten ett bra tag innan jag till slut fick upp ögat.
Såg mig i spegeln och sa bara rakt ut "Å jävlar". Hela ögat var helt uppsvullet och rött. Det såg ut som jag fått en jättesmäll rakt över ögat. Själva ögat var bara som en liten springa.
Efter att jag varit uppe ett par timmar så hade det gått ned lite. Då såg jag ut såhär ungefär:



Och jag som skulle sitta i supporten idag.... Kunde ju inte titta på skärmen speciellt länge innan det började värka i ögonen och rinna. Så jag fick försöka göra lite småsaker då och då istället.
Vid lunch tog jag bussen till sjukhuset för att hämta bilen som jag lämnade där igår. Hämtade upp Petra och drog i väg och käkade lunch. Just ja.... Jag har just beställt ett nytt VISA kort IGEN!! För 5:e gången det här året. hehe... Bravo Kristin.
Nu är iallafall kl 18.30 och svullnaden har gått ner rätt så bra. Men jag är fortfarande illröd i båda ögonen nu istället.



Jadu... alltid ska det hända nått som sagt. Jag hoppas verkligen det här går ned till helgen....
Salva och vila. Tur att man är ledig imorgon......



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0