Aaaaatschooooo!!

Nu tror jag att jag har gått igenom nästan hela registret..... Har väl varit sjuk en 4 veckor nu tror jag. Kändes som jag va på väg å bli bättre där ett tag efter Sundsvalls matchen. Men sen bestämde sig tydligen förkylningen för att börja om från scratch igen...Förvirrad   Och istället för ögoninflamation så slog den till med öronvärk istället. Igår morse är jag vaknade trodde jag trumhinnorna skulle explodera vilken sekund som helst. Sprang runt i lägenheten i ren panik och letade nässprey. Hittade två flaskor.. Satt i ännu mer ren panik och puffade puffade och puffade... Kom inget. GAHH!!!  Rotade igenom väskan och hittade som tur va en barn nässprey. Drog i mig en tre sprut i vardera näsborre och andades ut. *puh*. Lite alvedon pårehärså är man fit for fight igen Fundering. I löööööööv nässprey!! Life saver!
Har verkligen inte råd å vara sjuk nu. Speciellt inte sen jag blev tvungen att avsäga mig beredskapen under våren för att kunna spela Allsvenskan. 2000 kr mindre i månaden... svider lite smått sådär.... Men jag räknar med att klara mig ändå. Numera är man ju "nykterist javisst!!" Inget festande på TOK LÄNGE!

Iallafall så idag är första dagen på ca 4 veckor som jag känner mig rätt ok. KORS I TAKET så va jag ur sängen kl 06:45 imorse. Va på jobbet 07:40 och Andreas bara stod och stirrade på mig och undrade vad som hänt. hehe.
Kul å chocka folk ibland.
Sen hade vi ju utdelning på spritlotteriet idag så jag fick äran att dela ut 7 helrör vodka och 1 vinare till folk här på IT. Sprit Nissan Kristin. Glad med tungan ute

Idag ska jag försöka att göra så lite som möjligt tänkte jag. Supporten på eftermiddagen är väl det enda planerat...

Ladda med bananer och mycket vatten inför julavslutningen på volleybollen ikväll.

På fredag blir det nog nått mysigt med Peter.
På lördag äre FEST!! Hos Asp då förstås. Både jag och Peter har tokbombat han med tjat i över en vecka nu och det verkar ju ha gett resultat. Glad med tungan ute

Snoriga pussar från spritnissan!! Glad med tungan ute

image391

Kommentarer
Postat av: Mirre

Varför tog inte jag en lott för??

2007-12-20 @ 10:46:09
Postat av: Eken

hehe

2007-12-20 @ 11:09:33
Postat av: Aspen

Jaaaaaaaaajaaaaaaaaaaaa

2007-12-20 @ 17:50:40
URL: http://andersasp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0